Newsroom

Newsroom

101 στελέχη του ΠΑΣΟΚ: " Όχι ψήφο εμπιστοσύνης στη κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ"

Με βαρύς χαρακτηρισμούς για τη νέα κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου 101 στελέχη του ΠΑΣΟΚ καλούν τη Κ.Ο. του κόμματος να…

Με βαρύς χαρακτηρισμούς για τη νέα κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου 101 στελέχη του ΠΑΣΟΚ καλούν τη Κ.Ο. του κόμματος να μην της δώσει ψήφο εμπιστοσύνης. Με κοινή επιστολή τους τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ (ανάμεσα τους μέλη του Εθνικού και του Πολιτικού Συμβουλίου) μιλούν για κυβέρνηση της διαπλοκής για τη σωτηρία του μνημονίου και όχι του λαού, που επιβλήθηκε με κοινοβουλευτικό πραξικόπημα από τα φερέφωνά της.

Αναφέρονται στις «ξένες παρεμβάσεις στην εσωτερική πολιτική ζωή της χώρας και σ’ ένα κοινοβουλευτικό πραξικόπημα» που καταδικάζει το λαό σε αργό οικονομικό θάνατο και περιορίζει μόνιμα την εθνική κυριαρχία προκειμένου «να μην αμφισβητηθεί η εφαρμοζόμενη εδώ και δυο χρόνια στρατηγική του νεοφιλελευθερισμού».

Καταγγέλλουν τις δεξιές κυβερνήσεις της Μέρκελ και του Σαρκοζί για «απειλές και ωμούς εκβιασμούς, όπως και την απαράδεκτη και θεσμικά έωλη τακτική των “εγγράφων εγγυήσεων” εκ μέρους θεσμικών παραγόντων της ελληνικής δημοκρατίας που προσπαθούν να φοβίσουν το λαό και εν τέλει να τον φιμώσουν».

“Σήμερα, περνάμε στη φάση κατά την οποία οι εξωθεσμικοί κύκλοι ορίζουν άμεσα τις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα, προσπαθώντας να διαμορφώσουν όπως επιθυμούν το παρόν και το μέλλον τους λαού μας”. Δε διστάζουν μάλιστα να καταγγείλουν ως “φερέφωνα της διαπλοκής” τους δεξιούς βουλευτές εντός της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ, με τη ΝΔ, το ακροδεξιό ΛΑΟΣ, τη ΔΗΣΥ και άλλους πρόθυμους της Βουλής, που στήνουν “κυβέρνηση – δουρείου ίππου, σωτηρίας της στρατηγικής του μνημονίου και υπεράσπισης των στρατηγικών συμφερόντων του μεγάλου διεθνούς, ευρωπαϊκού, ελληνικού και δη παρασιτικού κεφαλαίου”.

Οι 101 βουλευτές μιλούν και για όσα συμβαίνουν στο ΠΑΣΟΚ αναφέροντας ότι “γνωστά πρόσωπα, απολύτως συνυπεύθυνα για την καταστροφική μνημονιακή και νεοφιλελεύθερη πολιτική που εφαρμόζεται στη χώρα εδώ και δυο χρόνια, επιχειρούν να καταλάβουν την παράταξη εξ εφόδου και να τη μετατρέψουν συνολικά σε παράταξη ποδηγετούμενη από την εγχώρια διαπλοκή, με δεξιά, νεοφιλελεύθερη ατζέντα”.

Με την επιστολή τους τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ ζητούν από την Κ.Ο τους να μην δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στη κυβέρνηση Παπαδήμου καθώς και να απορριφθούν όλα τα ξένα τελεσίγραφα και να γίνουν άμεσα εκλογές για να μιλήσει ο λαός.

Διαβάστε εδώ ολόκληρη την επιστολή και όλα τα ονόματα αυτών που υπογράφουν

Αγρίνιο: Άγριο οπαδικό επεισόδιο – Επιτέθηκαν σε φίλους του Ολυμπιακού που βγήκαν να πανηγυρίσουν (video)

astynomia skai

Αγρίνιο: Άγριο οπαδικό επεισόδιο – Επιτέθηκαν σε φίλους του Ολυμπιακού που βγήκαν να πανηγυρίσουν (video)

Επίθεση σε τρεις 18χρονους έκαναν άτομα με κουκούλες στο Αγρίνιο

Μούκανος για τον τραγικό θάνατο του Θόδωρου Αγγελόπουλου: Εκτινάχθηκε και έπεσε σε ένα φρεάτιο (video)

1291496

Μούκανος για τον τραγικό θάνατο του Θόδωρου Αγγελόπουλου: Εκτινάχθηκε και έπεσε σε ένα φρεάτιο (video)

«Ήμουν απέναντι. Έπεσαν οι μηχανές, σερνόντουσαν οι αναβάτες. Φωνές, πανικός, ουρλιαχτά», περιέγραψε για ο Αλέξανδρος…