Newsroom

Newsroom

"Βλακώδης η Γερμανική αυστηρότητα προς την Ελλάδα" επισημαίνει το Bloomberg

«Η βλακώδης γερμανική αυστηρότητα απαιτεί από τη νέα ελληνική κυβέρνηση να αθετήσει απροκάλυπτα όλες τις προεκλογικές υποσχέσεις της. Αυτό είναι…

bloomberg 0

«Η βλακώδης γερμανική αυστηρότητα απαιτεί από τη νέα ελληνική κυβέρνηση να αθετήσει απροκάλυπτα όλες τις προεκλογικές υποσχέσεις της. Αυτό είναι καλό για τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο οποίος φαίνεται να νομίζει ότι οι Έλληνες ψηφοφόροι πρέπει να τιμωρηθούν για την έλλειψη κρίσης τους. Εάν αυτοί και η δημοφιλής νέα κυβέρνησή τους ταπεινωθούν, ένα ακροδεξιό κόμμα, ακόμη λιγότερο αποδεκτό στην υπόλοιπη Ε.Ε., είναι έτοιμο να επιχειρήσει. Η άρνηση της Ε.Ε. να συμφωνήσει με την Ελλάδα – να δεχθεί να κάνει παραχωρήσεις αντί να ζητά μία χωρίς όρους παράδοση – δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντά της. Δεν υπάρχει ανάγκη το αδιέξοδο να καταλήξει σε καταστροφή. Εάν αυτό συμβεί, η Γερμανία και οι υποστηρικτές της θα έχουν μεγαλύτερη ευθύνη από την Ελλάδα.»
Με αυτή την αποστροφή σε άρθρο γνώμης με τίτλο «Η Ευρώπη και η Ελλάδα βρίσκονται σε πόλεμο για το τίποτε» το Bloomberg επισημαίνει πως παραμένει ο κίνδυνος, μία οικονομική κατάρρευση στην Ελλάδα, που μπορεί να αποφευχθεί, να θέσει σε νέα δοκιμασία τις άλλες χώρες του ευρώ.

Λαμία-Δηλητηρίαση μαθητών: Τι ανακοίνωσε η εταιρεία που φτιάχνει τα σχολικά γεύματα

λαμια δηλητηριαση

Λαμία-Δηλητηρίαση μαθητών: Τι ανακοίνωσε η εταιρεία που φτιάχνει τα σχολικά γεύματα

Την άμεση διερεύνηση της υπόθεσης ζήτησαν ορισμένοι γονείς, οι οποίοι μετέβησαν στον εισαγγελέα Λαμίας, ενώ…