Newsroom

Newsroom

Σακελλαρίδης: Ο καθένας κρίνεται από τις πράξεις του και τις μη πράξεις του

Αιχμές κατά του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε άφησε, χωρίς να τον κατονομάσει, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης, σχολιάζοντας ότι «ο καθένας κρίνεται…

sakellaridis 6 3

Αιχμές κατά του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε άφησε, χωρίς να τον κατονομάσει, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης, σχολιάζοντας ότι «ο καθένας κρίνεται από τις πράξεις του και τις μη πράξεις του και αν θέλει να βρεθεί λύση»

«Η ελληνική κυβέρνηση έκανε ό,τι όφειλε να κάνει, δεν μπορούμε να συναινέσουμε σε μια κατάσταση που έχει οδηγήσει την κοινωνία εκεί που την έχει οδηγήσει», ξεκαθάρισε ο κ. Σακελλαρίδης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επεσήμανε ότι η ελληνική πλευρά θέλει να υπάρξει λύση στο σημερινό Eurogroup, διαμηνύοντας πως «οι ευθύνες βαραίνουν πια άλλους», ενώ ξεκαθάρισε ότι τα νομοσχέδια που προανήγγειλε η κυβέρνηση θα κατατεθούν κανονικά προς ψήφιση στη Βουλή, καθώς δεν έχουν δημοσιονομικό κόστος.

Ο κ. Σακελλαρίδης επιβεβαίωσε εξάλλου ότι η τηλεφωνική επικοινωνία που είχε την Πέμπτη ο Αλέξης Τσίπρας με την Άνγκελα Μέρκελ έγινε σε καλό κλίμα. «Έκανε σαφή την άποψη του ότι η ελληνική κυβέρνηση έκανε αυτό που όφειλε να κάνει για αμοιβαία επωφελή λύση, τής εξήγησε τα προβλήματα του λαού και πώς εκφράστηκε στην κάλπη, και σε τι δεν μπορεί να συμφωνήσει», σημείωσε, και πρόσθεσε ότι η συνομιλία αξιολογείται θετικά από την ελληνική κυβέρνηση.

Λαμία-Δηλητηρίαση μαθητών: Τι ανακοίνωσε η εταιρεία που φτιάχνει τα σχολικά γεύματα

λαμια δηλητηριαση

Λαμία-Δηλητηρίαση μαθητών: Τι ανακοίνωσε η εταιρεία που φτιάχνει τα σχολικά γεύματα

Την άμεση διερεύνηση της υπόθεσης ζήτησαν ορισμένοι γονείς, οι οποίοι μετέβησαν στον εισαγγελέα Λαμίας, ενώ…