Newsroom

Newsroom

Θα αυτοκτονήσει ο ψηφοφόρος της ΝΔ Θ. Πάγκαλος;

Όπως φαίνεται τελικά, το πάλαι ποτέ ισχυρό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Θεόδωρος Πάγκαλος ή αλλιώς, ο “Μαζί τα φάγαμε”, ανέλαβε επ’…

pagkalos 6

Όπως φαίνεται τελικά, το πάλαι ποτέ ισχυρό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Θεόδωρος Πάγκαλος ή αλλιώς, ο “Μαζί τα φάγαμε”, ανέλαβε επ’ αόριστον την αυτοκτονία του ενημερώνοντας ταυτόχρονα ότι έριξε μονοκούκι στη Νέα Δημοκρατία.

Ο επί πολλά έτη υπουργός στις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ αποφάσισε, όπως όλα δείχνουν, να μην αυτοκτονήσει ερχόμενος σε αντίθεση με τα όσα έγραφε στο ιστολόγιό του πριν λίγο καιρό περί αυτοχειρίας σε περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ κέρδιζε στις εκλογές. 

Μάλιστα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η Εφημερίδα των Συντακτών, ο κ. Πάγκαλος ανακοίνωσε ότι δεν θα προβεί στην εν λόγω πράξη, αφού “με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν βρίσκεις ούτε σχοινί να αγοράσεις”.

Βέβαια, ο κ. Πάγκαλος δεν παρέλειψε για ακόμη μια φορά να αποδείξει ότι δεν διαθέτει ίχνος πολιτικής ευθιξίας αφού ερωτώμενος σε πάνελ του MEGA τι ψήφισε στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, αποκάλυψε ότι έδωσε ενσυνείδητη ψήφο στη Νέα Δημοκρατία, ξεχνώντας όσα κέρδισε όλα αυτά τα έτη από την παρουσία του στο ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η Νέα Δημοκρατία ήταν η μόνη απάντηση στο ερώτημα «πώς θα βρεθεί ένας τρόπος να εξισορροπήσουμε τη θέση της χώρας στην παγκόσμια αγορά, να βρεθεί λύση στο θέμα του χρέους και να πρέπει να βρεθεί τρόπος να δραστηριοποιηθεί η οικονομία».

Viral φίλος του Ολυμπιακού που σουβλίζει το αρνί και… τεμαχίζει με μπαλτά εμφάνιση της Άστον Βίλα!

aston villa olympiacos 19252

Viral φίλος του Ολυμπιακού που σουβλίζει το αρνί και… τεμαχίζει με μπαλτά εμφάνιση της Άστον Βίλα!

Ένας φίλαθλος του Ολυμπιακού αποφάσισε να γιορτάσει το Πάσχα με έναν ιδιαίτερο τρόπο

ΗΠΑ: Βάναυση αστυνομική βία σε Ιταλό φοιτητή – Τον έδεσαν και τον κακοποίησαν (video)

via2

ΗΠΑ: Βάναυση αστυνομική βία σε Ιταλό φοιτητή – Τον έδεσαν και τον κακοποίησαν (video)

«Σεβαστείτε τα δικαιώματά μου» έλεγε στους αστυνομικούς, φωνάζοντας από τους φρικτούς πόνους επί 13 λεπτά