Newsroom

Newsroom

Πλουσιότερος σύλλογος στον πλανήτη η Ρεάλ – ακολουθεί η Γιουνάιτεντ

Ο ισχυρότερος σύλλογος στον πλανήτη παραμένει η Ρεάλ Μαδρίτης για δέκατη συνεχή χρονιά, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη…

real cr 7

Ο ισχυρότερος σύλλογος στον πλανήτη παραμένει η Ρεάλ Μαδρίτης για δέκατη συνεχή χρονιά, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η εταιρεία «Deloitte». Η εταιρεία μελετά τα συνολικά έσοδα των ομάδων από τα τηλεοπτικά δικαιώματα, τις πωλήσεις εισιτηρίων και τις χορηγίες και ακολούθως ανακοινώνει τα οικονομικά στοιχεία κάθε συλλόγου ανά έτος.

Τι κι αν έχουμε οικονομική κρίση; Οι 20 κορυφαίες ομάδες του πλανήτη εμφανίζουν έσοδα 6.200.000.000 ευρώ, παρουσιάζοντας αύξηση συγκριτικά με τα προηγούμενα στοιχεία 800.000.000 ευρώ, δηλαδή αύξηση περίπου 14%, σύμφωνα με το Football Money League της Deloitte.

Είναι η 10η συνεχής χρονιά που η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής κατάταξης, με συνολικά έσοδα 549,5 εκ. ευρώ. Ακολουθεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που είχε να επιδείξει έσοδα 518 εκ. ευρώ. Αξιοσημείωτο, επίσης, είναι ότι οι οκτώ από τους πρώτους 20 συλλόγους είναι από την Αγγλία.

Λαμία: Φωτιά στο εργοστάσιο όπου παρασκευάστηκαν τα γεύματα που προκάλεσαν μαζική δηλητηρίαση μαθητών (video)

λαμια φωτια

Λαμία: Φωτιά στο εργοστάσιο όπου παρασκευάστηκαν τα γεύματα που προκάλεσαν μαζική δηλητηρίαση μαθητών (video)

Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε εργοστάσιο στην Βιομηχανική Περιοχή της Λαμίας..