Newsroom

Newsroom

ΣΥΡΙΖΑ: Ο προϋπολογισμός δεν θα εφαρμοστεί, θα ακυρωθεί από την ψήφο του λαού

Την πεποίθηση ότι ο προϋπολογισμός που κατέθεσε στη Βουλή η Κυβέρνηση δε θα εφαρμοστεί, γιατί ο λαός θα τον ακυρώσει…

alexis tsipras syriza

Την πεποίθηση ότι ο προϋπολογισμός που κατέθεσε στη Βουλή η Κυβέρνηση δε θα εφαρμοστεί, γιατί ο λαός θα τον ακυρώσει με την ψήφο του, εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ που τονίζει ότι «η κυβέρνηση κατέθεσε ένα προϋπολογισμό που συρρικνώνει ακόμα περισσότερο τις κοινωνικές δαπάνες, αυξάνει τους φόρους και ακυρώνει κάθε αναπτυξιακή προοπτική».

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης -σε επίσημο σχόλιό του- εμφανίζεται βέβαιο ότι η κυβέρνηση είναι έτοιμη για νέο πακέτο μέτρων λιτότητας που θα επιφέρει η διαπραγμάτευση με τους δανειστές: «Η κυβέρνηση συζητάει με τους δανειστές ένα πακέτο νέων μέτρων που θα συνοδεύει την προληπτική γραμμή στήριξης στο πλαίσιο ενός νέου μνημονίου».

Δείτε αναλυτικά το σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ:

«Απόλυτα συνεπής με τις μνημονιακές πολιτικές η κυβέρνηση κατέθεσε ένα προϋπολογισμό που συρρικνώνει ακόμα περισσότερο τις κοινωνικές δαπάνες, αυξάνει τους φόρους και ακυρώνει κάθε αναπτυξιακή προοπτική.

Παράλληλα, κινούμενη στην ίδια καταστροφική  λογική, προαναγγέλλει νέες ιδιωτικοποιήσεις σε βάρος της δημόσιας περιουσίας και των συμφερόντων του ελληνικού λαού.

Όλοι γνωρίζουν πως πέρα από τον φετινό προϋπολογισμό η κυβέρνηση  συζητάει με τους δανειστές ένα πακέτο νέων μέτρων που θα συνοδεύει την προληπτική γραμμή στήριξης στο πλαίσιο ενός νέου μνημονίου. Το σίγουρο, όμως, είναι ότι αυτός ο προϋπολογισμός δεν θα εφαρμοσθεί γιατί θα ακυρωθεί από την ψήφο του ελληνικού λαού».

 

Στη φυλακή πολύ γνωστός δικηγόρος της Αθήνας – Καταδικάστηκε για βιασμό δύο παιδιών

δικαιοσύνη 1

Στη φυλακή πολύ γνωστός δικηγόρος της Αθήνας – Καταδικάστηκε για βιασμό δύο παιδιών

Ο 64χρονος δικηγόρος από την πρώτη στιγμή αρνήθηκε τις αποδιδόμενες σε βάρος του κατηγορίες, ισχυριζόμενος…