Newsroom

Newsroom

Τώρα η τουρκική αστυνομία συλλαμβάνει "τρομοκράτες"

Μπορεί οι κινητοποιήσεις των πολιτών στην Τουρκία να έχουν καταλαγιάσει, αλλά η καταστολή καλά κρατεί. Μονάδες της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας της…

Μπορεί οι κινητοποιήσεις των πολιτών στην Τουρκία να έχουν καταλαγιάσει, αλλά η καταστολή καλά κρατεί. Μονάδες της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας της τουρκικής αστυνομίας έθεσαν υπό κράτηση τουλάχιστον 20 πρόσωπα σε επιδρομές τις οποίες πραγματοποίησαν στην Άγκυρα, οι οποίες υποτίθεται πως είχαν ως στόχο την εξάρθρωση τρομοκρατικής οργάνωσης. Υπενθυμίζουμε πως ο πρωθυπουργός Ρετσέπ Ταγίπ Ερντογάν έχει δηλώσει πως οι διαδηλωτές καθοδηγούνται από τρομοκράτες.

Στο μεταξύ, χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν σε μια από τις μεγαλύτερες λεωφόρους στην ασιατική πλευρά της Κωνσταντινούπολης το βράδυ της Δευτέρας εναντίον δικαστικής απόφασης με την οποία αφέθηκε ελεύθερος ένας αστυνομικός που είχε προφυλακιστεί επειδή πυροβόλησε και σκότωσε ένα διαδηλωτή στην Άγκυρα νωρίτερα αυτόν τον μήνα. Σημειώνεται πως τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στις ταραχές, συμπεριλαμβανομένου ενός αστυνομικού, και περίπου 7.500 έχουν τραυματιστεί, σύμφωνα με τον Ιατρικό Σύλλογο της Τουρκίας.

Λαμία-Δηλητηρίαση μαθητών: Τι ανακοίνωσε η εταιρεία που φτιάχνει τα σχολικά γεύματα

λαμια δηλητηριαση

Λαμία-Δηλητηρίαση μαθητών: Τι ανακοίνωσε η εταιρεία που φτιάχνει τα σχολικά γεύματα

Την άμεση διερεύνηση της υπόθεσης ζήτησαν ορισμένοι γονείς, οι οποίοι μετέβησαν στον εισαγγελέα Λαμίας, ενώ…