Newsroom

Newsroom

Μονομαχία Σαμαρά-Τσίπρα στη Βουλή το βράδυ

Περισσότερο στη «μονομαχία» του Αντώνη Σαμαρά με τον Αλέξη Τσίπρα και λιγότερο στο (ήδη προδιαγεγραμμένο) αποτέλεσμα της βραδινής ψηφοφορίας θα…

samaras tsipras 0

Περισσότερο στη «μονομαχία» του Αντώνη Σαμαρά με τον Αλέξη Τσίπρα και λιγότερο στο (ήδη προδιαγεγραμμένο) αποτέλεσμα της βραδινής ψηφοφορίας θα είναι στραμμένα απόψε τα βλέμματα, κατά την τρίτη και τελευταία μέρα συζήτησης για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Σε μία σπάνια (και συλλεκτική) εμφάνιση στη Βουλή, ο πρωθυπουργός αναμένεται να αναφερθεί στο σχέδιο της κυβέρνησης για έξοδο από το μνημόνιο, μία μέρα μετά τη δήλωση της Κριστίν Λαγκάρντ περί «προληπτικής γραμμής πίστωσης», ενώ ο Αλέξης Τσίπρας θα ζητήσει άμεσα εκλογές. Με ενδιαφέρον αναμένεται και η τοποθέτησή του σχετικά με τις αναφορές του Γιάννη Δραγασάκη για επιχειρηματικά συμφέροντα που «λύνουν και δένουν» στην κυβέρνηση.

Η συζήτηση στη Βουλή θα ολοκληρωθεί τα μεσάνυχτα, και αμέσως μετά θα διεξαχθεί η ψηφοφορία, που για πρώτη φορά θα γίνει με ηλεκτρονικό τρόπο, και στην οποία η κυβέρνηση εκτιμάται ότι θα λάβει 155 ψήφους, μετά και την επιστροφή του Νικήτα Κακλαμάνη στη Νέα Δημοκρατία.

Λαμία-Δηλητηρίαση μαθητών: Τι ανακοίνωσε η εταιρεία που φτιάχνει τα σχολικά γεύματα

λαμια δηλητηριαση

Λαμία-Δηλητηρίαση μαθητών: Τι ανακοίνωσε η εταιρεία που φτιάχνει τα σχολικά γεύματα

Την άμεση διερεύνηση της υπόθεσης ζήτησαν ορισμένοι γονείς, οι οποίοι μετέβησαν στον εισαγγελέα Λαμίας, ενώ…