Άγιος Παντελεήμονας: Βίντεο από τη στιγμή που πυροβολούν τον 35χρονο στο κεφάλι

Το βίντεο ντοκουμέντο από κάμερα κλειστού κυκλώματος καταγράφει μια αναταραχή έξω από την καφετέρια με ναργιλέδες και δείχνει άνδρες να κρατούν καδρόνια.

agios pirovolismoi new

Βίντεο με τη στιγμή του πυροβολισμού στον 35χρονο ιρανικής καταγωγής, το βράδυ της Παρασκευής στον Άγιο Παντελεήμονα, βλέπει το φως της δημοσιότητας. Ο άνδρας πυροβολήθηκε στο κεφάλι και διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς» όπου διασωληνώθηκε αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.

 

Ξεψύχησε ο 35χρονος Ιρανός που πυροβόλησαν στον Άγιο Παντελεήμονα

 

Σύμφωνα με τις εικόνες που καταγράφηκαν στο βίντεο της ΕΡΤ, στο σημείο σημείο επικράτησε αναταραχή με ορισμένους να κρατούν καδρόνια. Ένας από αυτούς είναι και ο άνδρας, ο οποίος εμφανίζεται έτοιμος να χτυπήσει κάποιον την ώρα του καβγά, ωστόσο πέφτει στο έδαφος.

Αμέσως, όλοι σταματούν προσπαθώντας να καταλάβουν τι ακριβώς έχει συμβεί, ενώ οι περισσότεροι στη συνέχεια τρέπονται σε φυγή.

Στο σημείο έφτασαν οι μηχανές του ΕΚΑΒ και οι νοσηλευτές που προσπάθησαν να σταθεροποιήσουν την κατάσταση του άτυχου άνδρα, ο οποίος κατέληξε μετά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο.

Η αστυνομία αναζητά τον δράστη του πυροβολισμού, ενώ συλλέγει οπτικό υλικό από κάμερες που κατέγραψε το αιματηρό περιστατικό.

Το βίντεο με τη στιγμή των πυροβολισμών

Παρέμβαση Ρουβίκωνα για την Παλαιστίνη στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

ισν

Παρέμβαση Ρουβίκωνα για την Παλαιστίνη στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Η οργάνωση ανάρτησε σημαίες της Παλαιστίνης στο κτίριο όπου Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί διεθνές συνέδριο για…