Το είπε και αυτό ο μητροπολίτης Πειραιώς: «Αν βαπτίσουμε τα παιδιά των ομοφυλόφιλων θα γίνουν κι αυτά ομοφυλόφιλα» (video)

Δεν σταμάτησε μόνο εκεί, καθώς επισήμανε επίσης ότι «δεν μπορείς να είσαι μέλος της εκκλησίας και να είσαι ομοφυλόφιλος»

Σεραφείμ

Σταματημό δεν έχει το απίστευτο κρεσέντο ομοφοβίας και μεσαίωνα από τους ανθρώπους της εκκλησίας όσον αφορά τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και το δικαίωμα στην τεκνοθεσία, με τον μητροπολίτη Πειραιώς αυτή τη φορά να προχωράει σε απαράδεκτες δηλώσεις και αυτός με τη σειρά του.

Πιο συγκεκριμένα ο Σεραφείμ ήταν καλεσμένος να μιλήσει στην κάμερα του ΣΚΑΪ και να εκφράσει την άποψη του για τον γάμο των ομοφυλοφίλων, με τον ίδιο να προχωράει σε ανήκουστες δηλώσεις. Ειδικότερα, ανέφερε ότι δεν μπορεί κανείς να είναι μέλος της εκκλησίας και να είναι ομοφυλόφιλος, ενώ τόνισε ότι αν βαπτιστούν τα παιδιά των ομοφυλόφιλων θα γίνουν και αυτά ομοφυλόφιλα.

Μητροπολίτης Πειραιώς: Όλα όσα είπε για τον γάμο ομοφυλοφίλων

«Ο ομοφυλόφιλος θέτει τον εαυτό του εκτός Εκκλησίας από μόνος του. Δεν μπορείς να είσαι μέλος της Εκκλησίας και να είσαι ομοφυλόφιλος.

Δεν θα βαφτίζουμε τα παιδιά από τα ομόφυλα ζευγάρια για τρεις λόγους. Πρώτον λείπει η πίστη. Άρα ο νηπιοβαπτισμός δεν λειτουργεί. Η Εκκλησία έχει ένα δόγμα ένα ήθος, αλίμονο αν κάνεις ό,τι θέλεις. Ο ιερέας ή ο Επίσκοπος πρέπει να συμπράξει στην πράξη αυτή, γίνονται χαρτιά, έγγραφα, στα οποία υπογράφουμε. Θα υποχρεωθώ εγώ με αυτόν τον πλάγιο τρόπο να αναγνωρίσω τον γάμο των ομοφυλοφίλων;

Θα απενοχοποιήσει στα παιδιά αυτήν την αντίληψη πως αυτό που κάνουν οι κηδεμόνες τους είναι κάτι ευφάμαρτο και κακό. Θα γίνουν κι αυτά ομοφυλόφιλα».

Χαμός στα δικαστήρια Βόλου: H Ζωή Κωνσταντοπούλου εμπόδισε την έξοδο στην πρόεδρο (photo)

6207892

Χαμός στα δικαστήρια Βόλου: H Ζωή Κωνσταντοπούλου εμπόδισε την έξοδο στην πρόεδρο (photo)

«Μην με ακουμπάτε, αυτό που κάνετε είναι παράνομο», φαίνεται να έλεγε στους αστυνομικούς η Ζωή…