Ιερώνυμος για ομόφυλα ζευγάρια και τεκνοθεσία-Η εκκλησία θα πάρει θέση αφού τοποθετηθεί ο Πρωθυπουργός (video)

Η Εκκλησία περιμένει την Πολιτεία να τοποθετηθεί για τα ομόφυλα ζευγάρια και την τεκνοθεσία και μετά θα πάρει θέση, είπε ο Αρχιεπίσκοπος.

EK Mitsotakis Ieronymos

Για το θέμα των ομόφυλων ζευγαριών και την τεκνοθεσία ρωτήθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος, το πρωί της Τρίτης.

Όπως τόνισε στο OPEN, θα περιμένει τη γραμμή της πολιτείας και στη συνέχεια θα πάρει θέση για το φλέγον ζήτημα των ημερών.

«Ακούμε τόσα πολλά που είμαστε ακόμα μπερδεμένοι», τόνισε ο Αρχιεπίσκοπος για την τεκνοθεσία. «Θα ακούσουμε ποια γραμμή θα ακολουθηθεί από την πολιτεία και στη συνέχεια θα πάρουμε και εμείς θέση», είπε χαρακτηριστικά ο Αρχιεπίσκοπος αποφεύγοντας προς το παρόν να πάρει θέση και τηρώντας στάση αναμονής σε αντίθεση με παλαιότερες θέσεις που είχε εκφράσει.

 

Ερωτηθείς αν θα μιλήσει με τον πρωθυπουργό είπε ότι όλα είναι ανοικτά.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να τοποθετηθεί για τον γάμο των ομόφυλων και την τεκνοθεσία, αύριο Τετάρτη (09/01/2024) σε συνέντευξη που θα παραχωρήσει στην ΕΡΤ.

Στέφανος Κασσελάκης: Στείλτε μήνυμα στη κυβέρνηση – στις 9 Ιουνίου η Ελλάδα θα μείνει έκθαμβη

κασε περιοδεια 1

Στέφανος Κασσελάκης: Στείλτε μήνυμα στη κυβέρνηση – στις 9 Ιουνίου η Ελλάδα θα μείνει έκθαμβη

Ο κ. Κασσελάκης πραγματοποίησε περιοδεία στην Ηλιούπολη και απευθύνθηκε στους συγκεντρωμένους ασκώντας κριτική στην κυβέρνηση