Συνεδριάζει το απόγευμα η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ

Με ομιλία Κασσελάκη ανοίγει τις εργασίες της η ΚΟ στις 5.30 το απόγευμα

Κασσελάκης 1

Συνεδριάζει σήμερα το απόγευμα η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στην αίθουσα της Γερουσίας της Βουλής, με τον πρόεδρο του κόμματος Στέφανο Κασσελάκη να ανοίγει τις εργασίες με την ομιλία του στις 17:30.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έδωσε το στίγμα του χθες, ανοίγοντας τις εργασίες της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος, υπογραμμίζοντας ότι «το συνέδριο πρέπει να γίνει στην ώρα του», ενώ εισηγήθηκε να προχωρήσει η υλοποίηση των περιφερειακών συνεδρίων, όπως και η συγκρότηση των ομάδων εργασίας, καθώς και ο σχεδιασμός της διπλής καμπάνιας για τη στέγαση και την ακρίβεια.

«Οι αποχωρήσεις δεν θα φτάσουν ούτε τα 3.000 μέλη. Από την ροή των παραιτήσεων κρίνουμε ότι δύσκολα θα ξεπεραστεί αυτός ο αριθμός, ενώ στις Νομαρχιακές Επιτροπές φαίνεται ότι στην συντριπτική πλειονότητά τους δεν υπάρχουν ( κατά μέσο όρο) πάνω από 5 αποχωρήσεις. Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων που ήταν εξ αρχής αναμενόμενες», ενημέρωσε εξάλλου ο αναπληρωτής γραμματέας του κόμματος.

Εν τω μεταξύ, ο Στέφανος Κασσελάκης με ανάρτησή του στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης προέτρεψε τους φίλους και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να συμμετάσχουν σε νέα διαδικτυακή έρευνα.

«Με δουλειά, αθόρυβα αλλά συστηματικά, φτιάχνουμε τον νέο ΣΥΡΙΖΑ των μελών. Η γνώμη σου μετράει. Πάρε μέρος στη μεγάλη έρευνα του iSYRIZA, να γνωριστούμε ουσιαστικά, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας. Θα χρειαστούν λιγότερο από πέντε λεπτά», ανέφερε.

«Τελειώνει» από τον Παναθηναϊκό ο Σαμέτ Ακαϊντίν λόγω της εμετικής ανάρτησης για τον Κεμάλ που προκάλεσε σάλο

ακαιντιν

«Τελειώνει» από τον Παναθηναϊκό ο Σαμέτ Ακαϊντίν λόγω της εμετικής ανάρτησης για τον Κεμάλ που προκάλεσε σάλο

Ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των Ποντίων σήμερα και ο Τούρκος αμυντικός του Παναθηναϊκού ανάρτησε μία…