Τέμπη: Ηχηρή απάντηση σε Άδωνι από αδερφό θύματος – «Οι 57 νεκροί ενδιαφέρονται»

Ο Βαγγέλης Βλάχος απάντησε στα αίσχη που ξεστόμισε ο Άδωνις Γεωργιάδης

5849791

Ο υπουργός εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης σε σημερινή στου συνέντευξη στον REAL FM δήλωσε ούτε λίγο ούτε πολύ πως η κοινωνία και πολίτες δεν ενδιαφέρονται για τα Τέμπη και για τις υποκλοπές αλλά έχουν πιο άμεσα προβλήματα να ασχοληθούν.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Γεωργιάδης είπε: «Δηλαδή σήμερα στην Ελλάδα πόσοι πιστεύετε από τους 100 συμπολίτες μας αν τους ρωτήσουμε ενδιαφέρονται για εξεταστική ή για προανακριτική επιτροπή για τα Τέμπη;

Θέλετε να κάνουμε ένα πείραμα από περιέργεια; Ασχολούνται με θέματα που δεν αφορούν κανέναν στην Ελλάδα. Π.χ. ασχολούνται με τις υποκλοπές.

Έχετε δει καμία εκπομπή για τις υποκλοπές να σαρώνει στην τηλεθέαση; Ακούει ο Έλληνας για υποκλοπές και γυρίζει πλευρό και κοιμάται από την άλλη».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Ωστόσο λίγες ώρες αργότερα ήρθε η αποστομωτική απάντηση από τον συγγενή θύματος, τον Βαγγέλη Βλάχο, που έχασε τον αδελφό του Βάιο στο τραγικό δυστύχημα και ζητάει δικαίωση και τιμωρία των υπευθύνων στη μνήμη του αδερφού του.

Ο Βαγγέλης Βλάχος μέσω της ανάρτησής του απαντά στην αισχρή τοποθέτηση του Άδωνι Γεωργιάδη λέγοντας: «Από τους 100 που ήταν στις μηχανές και στα πρώτα βαγόνια ρωτάνε τουλάχιστον 57. Αλλά επειδή δεν έχουν πλέον φωνή, τους δανείζουμε εμείς τη δική μας».

Πιο συγκεκριμένα ο Βαγγέλης Βλάχος αναφέρει «Ρωτάει ο Άδωνις Γεωργιάδης, να κάνει «πείραμα»ο Real, να μάθει πόσοι από τους 100 ενδιαφέρονται για τα Τέμπη; Θα του πω εγώ.

Από τους 100 που ήταν στις μηχανές και στα πρώτα βαγόνια ρωτάνε τουλάχιστον 57. Αλλά επειδή δεν έχουν πλέον φωνή, τους δανείζουμε εμείς τη δική μας».

Την ίδια στιγμή καλεί τον υπουργό εργασίας, μαζί με τους Κυριάκο Μητσοτάκη, Μάκη Βορίδη και Κώστα Καραμανλή να βγουν σε εκπομπή μαζί με τις οικογένειες των θυμάτων ώστε να τους εξηγήγουν «πόσοι ενδιαφέρονται για τα Τέμπη».

Διαβάστε περισσότερα: Δήλωση Άδωνι για «βραβείο»: Ακούει ο Έλληνας για Τέμπη και υποκλοπές και γυρίζει πλευρό να κοιμηθεί από την άλλη (Video)

Eurovision 2024: Έρευνα για τον τραγουδιστή της Ολλανδίας – Αποκλείστηκε από τις πρόβες μέχρι νεωτέρας (Video)

MixCollage 10 May 2024 05 40 PM 3231

Eurovision 2024: Έρευνα για τον τραγουδιστή της Ολλανδίας – Αποκλείστηκε από τις πρόβες μέχρι νεωτέρας (Video)

«Αυτή τη στιγμή ερευνούμε ένα περιστατικό που μας αναφέρθηκε και αφορούσε τον Ολλανδό καλλιτέχνη. Δεν…

Έντι Ράμα: Ο τράπερ και η τραγουδίστρια που θα εμφανιστούν στην ομιλία του – Ποιοι αρνήθηκαν (video)

AP23350392464763

Έντι Ράμα: Ο τράπερ και η τραγουδίστρια που θα εμφανιστούν στην ομιλία του – Ποιοι αρνήθηκαν (video)

Ο Αλβανός πρωθυπουργός, Έντι Ράμα, θα κάνει ομιλία στο κλειστό γήπεδο Γαλατσίου, το πρωί της…