Ο Μητσοτάκης έφτασε σε σημείο να ζητάει αυτοδυναμία για να αποκρούονται κυβερνοεπιθέσεις

Η πραγματικότητα αδειάζει τον Μητσοτάκη που προσπαθεί να εκμεταλευτεί το φιάσκο με την Τράπεζα Θεμάτων

mitso kriti

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πιστός στην κινδυνολογία καθώς δεν έχει επιχειρήματα για να πείσει για το προϊόν που η ίδια του κυβέρνηση έστησε με την Τράπεζα Θεμάτω, χρησιμοποιεί τώρα το φιάκο και τις αόρατες… απειλές  στην προεκλογική ομιλία που έδωσε στο Ηράκλειο.

 

Μετά τον εκπρόσωπο της ΝΔ Άκη Σκέρτσο που επιχείρησε να χρυσώσει το χάπι για την κατάρρευση του συστήματος, μένοντας πιστός στην λογική της αποποίησης ευθυνών, ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρήκε την ευκαιρία να επιρρίψει αλλού τις ευθύνες λέγοντας μάλιστα ότι είναι «μόνο μία ένδειξη όμως του πόσο δύσκολος είναι ο κόσμος στον οποίο ζούμε».

«Αν επιμένω για την ανάγκη να υπάρχει σταθερότητα είναι ακριβώς επειδή ξέρω πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα. Βλέπετε ότι οι απειλές καραδοκούν από το πουθενά. Τις τελευταίες δύο μέρες για πρώτη φορά δεχτήκαμε κυβερνοεπίθεση ως χώρα τέτοιας έκτασης, η οποία μας προβλημάτισε για την διεξαγωγή των προαγωγικών εξετάσεων. Και στο παρελθόν είχαμε δεχθεί κυβερνοεπιθέσεις, τις είχαμε αποκρούσει. Είναι μόνο μία ένδειξη όμως του πόσο δύσκολος είναι ο κόσμος στον οποίο ζούμε και το πόσο απαραίτητο είναι να υπάρχει ένα σταθερό και στιβαρό χέρι στο τιμόνι της χώρας» είπε χαρακτηριστικά.

 

 

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…