Μικρούτσικος για Τρέμη: «Νόμιζα ότι είχε τελειώσει η συνέντευξη όταν είπα για τη σχέση μας» (video)

«Δεν δικαιούμαι αυτά τα πράγματα να τα πω», παραδέχτηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος μετά τη δημοσίευση της συνέντευξης

image 5 1

Με αυτοκριτικό ύφος εμφανίστηκε στην εκπομπή του Alpha, Super Κατερίνα ο Ανδρέας Μικρούτσικος, σχολιάζοντας τη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό OK και στην οποία αποκαλύπτει ότι όταν ήταν φοιτητής διατηρούσε ερωτική σχέση με την τότε μαθήτρια και μετέπειτα σπουδάστρια της Νομικής και γνωστή δημοσιογράφο, Όλγα Τρέμη.

Οι λεπτομέρειες που μοιράστηκε ο παρουσιαστής στη συνέντευξη προκάλεσαν αίσθηση, ενώ αλγεινή εντύπωση προκάλεσε και το γεγονός ότι είπε πως ο ίδιος αποτέλεσε τον «πρώτο άνδρα» της κ. Τρέμη.

Ωστόσο, στην τηλεοπτική του παρουσία, απαντώντας στα πιεστικά ερωτήματα για τους λόγους που τον οδήγησαν στο να μοιραστεί τόσο προσωπικές πληροφορίες που αφορούσαν και άλλο γνωστό πρόσωπο και όχι μόνο τον ίδιο, ο κ. Μικρούτσικος τόνισε ότι δεν είχε κανέναν σκοπό να δημοσιευτούν τα λόγια του και ότι την ώρα που έλεγε τη συγκεκριμένη ιστορία, θεωρούσε ότι η συνέντευξη είχε ολοκληρωθεί.

«Με αυτόν τον συμπαθέστατο δημοσιογράφο που μου πήρε τη συνέντευξη, έχει ένα ταλέντο. Κάναμε μια κουβέντα στην αρχή, δεν ήξερα ότι με ηχογραφεί και τέλειωσε η συνέντευξή μας και στο τέλος μου έθεσε ένα τέτοιο ερώτημα. Καταρχήν αυτά που γράφει είναι ακριβή, δεν άλλαξε κάτι. Νόμιζα ότι μιλάμε οι δυο μας, γιατί μου λέει ξέρω ότι είχες σχέσεις και μέσα από αυτόν τον διάλογο του είπα την ιστορία. Ένιωθα ότι αυτό ήταν εκτός συνεντεύξεως. Γιατί δεν δικαιούμαι αυτά τα πράγματα να τα πω» ανέφερε συγκεκριμένα ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος δήλωσε μάλιστα «αφελής» που νόμιζε πως όλα όσα είπε για την Όλγα Τρέμη και δημοσιεύτηκαν στο OK, ήταν «off the record», ενώ ξεκαθάρισε ότι δε ζήτησε να δει τη συνέντευξη πριν δημοσιευτεί και ότι αν το είχε κάνει θα είχε ζητήσει να αφαιρεθεί το συγκεκριμένο απόσπασμα.

Πάντως, σημείωσε ότι έχει ήδη έρθει σε επικοινωνία με την Όλγα Τρέμη για να απολογηθεί για τη δημοσιοποίηση των λεπτομερειών της σχέσης τους.

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…