Ράνια Τζίμα για αμηχανία Πρετεντέρη… που ξαναβάφτισε τον Αλέξη Τσίπρα: «Καλά ξεκίνησε αυτό»

Η αντίδραση της Ράνιας Τζίμα στην άβολη στιγμή στο καλωσόρισμα του αρχηγού της Αξιωματικής αντιπολίτευσης, από τον συμπαρουσιαστή της

tzima

Συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega και στους δημοσιογράφους Ράνια Τζίμα και Γιάννη Πρετεντέρη παραχώρησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας. Φυσικά η αμηχανία απο πλευράς του Γιάννη Πρετεντέρη , ήταν εμφανής, κάτι που φάνηκε από την αρχή της συνέντευξης και ενώ η Ράνια Τζίμα, καλωσόρισε, τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο συμπαρουσιαστή της τον καλησπέρισε αποκαλώντας τον εκ παραδρομής «κύριο Τζίμα».

«Καλησπέρα, κύριε Τζίμα!» είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Πρετεντέρης ενώ στη συνέχεια το διόρθωσε «Κύριε Τσίπρα… Συγγνώμη». Η Ράνια Τζίμα ρώτησε αμέσως: «είπες κύριο Τζίμα; Καλά ξεκίνησε αυτό!», σχολίασε με χιούμορ η Ράνια Τζίμα με τον Αλέξη Τσίπρα απλά να τον κοιτάει με νόημα.

«Κύριο Τζίμα και το διόρθωσα» απάντησε ο Γιάννης Πρετεντέρης.

Μετέωρα: Συγκίνηση από αναρριχητές που αναφωνούν τα ονόματα των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών στο δυστύχημα των Τεμπών (video)

anarixites

Μετέωρα: Συγκίνηση από αναρριχητές που αναφωνούν τα ονόματα των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών στο δυστύχημα των Τεμπών (video)

Κατά την αναβίωση του εθίμου στον Άϊ Γιώργη τον Μαντηλά