Newsroom

Newsroom

Μηνύει τον απόστρατο αστυνομικό ο Θεοδωρικάκος

Στον Άρειο Πάγο μεταβαίνει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη

Θεοδωρικάκος

Στον Άρειο Πάγο θα μεταβεί σήμερα το πρωί ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, προκειμένου να καταθέσει μήνυση στον απόστρατο αξιωματικό ο οποίος κατήγγειλε συγκάλυψη στην υπόθεση ναρκωτικών στην οποία εμπλέκεται συγγενικό του πρόσωπο.

Υπενθυμίζεται ότι ο απόστρατος αξιωματικός κατέθεσε στις 25 Ιανουαρίου στη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Αστυνομίας ότι τον Νοέμβριο του 2021, ο τότε αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ παρενέβη με απειλητικό και επιτακτικό ύφος και απαίτησε να μην σχηματιστεί δικογραφία και να αφεθούν ελεύθεροι, μέλος της οικογένειας Θεοδωρικάκου και ακόμη δύο πρόσωπα που είχαν εντοπιστεί με ποσότητες ναρκωτικών.

Ο ανώτατος αξιωματικός κατέθεσε ακόμη ότι δέχεται απειλές και εκφράζει φόβους ακόμη και για την ίδια του τη ζωή.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, ανω κάτω είναι η υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ μετά τις αποκαλύψεις σχετικά με την υπόθεση αυτή. Σύμφωνα με πληροφορίες του καναλιού, η νέα διοίκηση του Εσωτερικών Υποθέσεων μοιράζει υπεύθυνες δηλώσεις σε αξιωματικούς από τους οποίους ζητά να υπογράψουν την παραίτησή τους από την υπηρεσία, δηλώνοντας ότι επιθυμούν να φύγουν από μόνοι τους.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, πολλοί αστυνομικοί έχουν δεχτεί απειλές τύπου «θα σε τελειώσω», «θα σε διώξω από το Σώμα», «θα σε αποστρατεύσω».

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…