Οι χυδαιότητες Μπογδάνου κατά της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ έφεραν.. πρόστιμο από το ΕΣΡ στον ΣΚΑΪ

Τι έλεγε ο ακροδεξιός πρώην δημοσιογράφος και νυν πολιτικός Κωνσταντίνος Μπογδάνος

μπογδανος 1

Ο τοξικός πολιτικός λόγος του Κωνσταντίνου Μπογδάνου ενόσω ήταν παρουσιαστής στον ΣΚΑΪ, ακόμα κοστίζει κάποιες χιλιάδες ευρώ στον μεγάλο ειδησεογραφικό όμιλο.

Ο ακροδεξιός Κωνσταντίνος Μπογδάνος είχε βάλει στο στόχαστρο τη Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύοντας χυδαιότητες το μακρινό 2017.

Σύμφωνα με την avgi.gr και την Αγγέλα Νταρζάνου, η επίμαχη εκπομπή του Κ. Μπογδάνου «ΣΚΑΪ στις 3» μεταδόθηκε στις 3.5.2017 και ελέγχθηκε ύστερα από καταγγελία του μέλους του ΕΣΡ καθηγητή Γιώργου Πλειού. Ο Κ. Μπογδάνος καταγράφηκε να λέει τα εξής: «Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να έχει κι άλλο λόγο για να ενδιαφέρεται [για] τα καταστήματα, ούτως ώστε να γνωρίζει πότε μπορεί να κάνει τις ακτιβιστικές εναλλακτικές δράσεις: ληστείες, κλοπές, απαλλοτριώσεις. Για να ξέρει, βρε παιδί μου, αν θα πάνε την Κυριακή, θα ‘ναι ανοιχτά, είναι κλειστά, να πάμε να…».

Ο ισχυρισμός της πλευράς του ΣΚΑΪ περί παρόδου χρόνου υπέρ το εύλογο μεταξύ της διάπραξης της παράβασης και της έκδοσης της διοικητικής πράξης από το ΕΣΡ (αρχή χρηστής διοίκησης και δικαιολογημένης/προστατευομένης εμπιστοσύνης του διοικούμενου) κρίθηκε ως μη βάσιμος.

Παρέμβαση Ρουβίκωνα για την Παλαιστίνη στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

ισν

Παρέμβαση Ρουβίκωνα για την Παλαιστίνη στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Η οργάνωση ανάρτησε σημαίες της Παλαιστίνης στο κτίριο όπου Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί διεθνές συνέδριο για…