H ανατριχιαστική ανάρτηση του Κλέωνα Γρηγοριάδη για το θάνατο του 16χρονου: «Ακόμα ένας…»

Δεν θα ξεχαστεί κανένας

Screenshot 9 2

Την τραγική είδηση για τον θάνατο του 16χρονου που δέχτηκε σφαίρα αστυνομικού στο κεφάλι, σχολίασε ο Κλέων Γρηγοριάδης με μια ανάρτηση γροθιά στο στομάχι.

Στην τοποθέτηση του ο ηθοποιός και βουλευτής του ΜέΡΑ25 υπενθυμίζει όλες τις κρατικές δολοφονίες των τελευταίων ετών για να μην ξεχαστεί ποτέ το όνομα και η μνήμη των θυμάτων της αστυνομικής τρομοκρατίας.

«Τον σκότωσε η ανεπάρκεια του κράτους. Τον σκότωσε η έλλειψη εκπαίδευσης. Τον σκότωσε ο φασισμος που υπάρχει στην κοινωνία. Τον σκότωσαν όλα αυτά για τα οποία φωνάζουμε εδώ και χρόνια.
Νεκρός ο 16χρονος. Ακόμα ένας…», έγραψε ο Κλέων Γρηγοριάδης προσθέτοντας στη συνέχεια:

«Αλέξης Γρηγορόπουλος. ΠΑΡΩΝ.

Βασίλης Μάγγος. ΠΑΡΩΝ.

Νίκος Σαμπάνης. ΠΑΡΩΝ.

Κώστας Φραγγούλης. ΠΑΡΩΝ».

Ο Κώστας Φραγκούλης νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, φέροντας τραύμα από τον πυροβολισμό του 34χρονου αστυνομικού. Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, απεβίωσε στις 10:10 το πρωί της Τρίτης 13 Δεκεμβρίου.

Το ιατρικό ανακοινωθέν του Ιπποκράτειου για τον 16χρονο

Ο ασθενής Φ.Κ. ετών 16 προσκομίσθηκε στο ΤΕΠ του Γ.Ν.Θ. «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ» στις 5/12/22 στις 2:02π.μ. με τη Μονάδα του ΕΚΑΒ με τραύμα από πυροβόλο όπλο στην αριστερή ινιακή χώρα, σε κωματώδη κατάσταση. Υποβλήθηκε σε άμεση χειρουργική αντιμετώπιση. Οδηγήθηκε μετεγχειρητικά στη ΜΕΘ με μέγιστη μηχανική και φαρμακευτική υποστήριξη των ζωτικών του λειτουργιών με την υγεία του να βρίσκεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση. Σήμερα 13/12/22, παρά την προαναφερόμενη υποστήριξη και τις άοκνες προσπάθειες του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού της ΜΕΘ, ο ασθενής απεβίωσε στις 10:10 π.μ. Η Διοίκηση του Νοσοκομείου, το ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του δεκαεξάχρονου.

Χαμός στον αέρα της ΕΡΤ με Αντώναρο και Λαζαρίδη: «Ο Κασσελάκης έχει βάλει μπουρλότο στην παραδοσιακή πολιτική – Κάνει lifestyle» (video)

InCollage 20240502 120728230

Χαμός στον αέρα της ΕΡΤ με Αντώναρο και Λαζαρίδη: «Ο Κασσελάκης έχει βάλει μπουρλότο στην παραδοσιακή πολιτική – Κάνει lifestyle» (video)

Ένας πολύ έντονος διάλογος εκτυλίχθηκε στον αέρα της δημόσιας τηλεόρασης, από τον Ευάγγελο Αντώναρο και…

Μαζωνάκης: Επικό βίντεο να τραγουδάει το «Du Hast» των Rammstein – «Ας είναι και οι 2 πάνω στη σκηνή Θεέ μου!» (video)

Μαζωνάκης

Μαζωνάκης: Επικό βίντεο να τραγουδάει το «Du Hast» των Rammstein – «Ας είναι και οι 2 πάνω στη σκηνή Θεέ μου!» (video)

«Ναι καλησπέρα σας, φροντιστήριο γερμανικών εκεί; Μια ερώτηση παρακαλώ;», ακούγεται να λέει στο βίντεο ο…