Η μαντινάδα του Καραμανλή δίχασε τον ΣΚΑΪ: Ο απίθανος διάλογος Οικονόμου και Παυλόπουλου (Video)

Τη μαντινάδα του τέως πρωθυπουργού έφερε στο θέμα, ο Άκης Παυλόπουλος στον ΣΚΑΪ και ακολούθησε ο εξής διάλογος μεταξύ του ιδίου και του Δημήτρη Οικονόμου.

My project 1

Την παρέμβαση του Κώστα Καραμανλή για τις παρακολουθήσεις και τη μαντινάδα, σχολίασαν ο Άκης Παυλόπουλος και ο Δημήτρης Οικονόμου στον ΣΚΑΪ, καθείς υιοθετώντας τη “δική” του θέση επάνω στο θέμα – ή καλύτερα – με τον Οικονόμου να βιάζεται…μη βγουν τα «λάθος συμπεράσματα» εις βάρος του πρωθυπουργού.

Υπενθυμίζεται πως χθες (21/8) αφού διαφοροποίησε τη στάση του ο τέως Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής από αυτήν που έχει επιλέξει να διατηρήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχετικά με το ζήτημα του σκανδάλου των υποκλοπών ζητώντας να βγουν «όλα στο φώς» αλλά και να γίνουν «γνωστοί οι λόγοι παρακολούθησης του Ανδρουλάκη» για να επέλθει «κάθαρση», «αποτελείωσε» τον Μητσοτάκη με μια μαντινάδα.

Συγκεκριμένα, αντί επιλόγου για την ομιλία που εκφώνησε στη μνήμη του ιστορικού στελέχους της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννη Κεφαλογιάννη, ο κ. Καραμανλής επέλεξε να εκφωνήσει μια μαντινάδα αφήνοντας αιχμές απέναντι στην αλαζονεία του Κυριάκου Μητσοτάκη, προκαλώντας περαιτέρω τριγμούς στο κυβερνών κόμμα της ΝΔ.

Την ανησυχία του Δημήτρη Οικονόμου προκάλεσαν τα σχόλια του Άκη Παυλόπουλου για τη μαντινάδα του Κ. Καραμανλή, με τον πρώτο να βιάζεται να «μην πάρει κανείς θέση».

Ειδικότερα, όταν ο Παυλόπουλος έφερε στο θέμα τη μαντινάδα του τέως πρωθυπουργού στον ΣΚΑΪ, ακολούθησε ο εξής διάλογος μεταξύ του ιδίου και του Οικονόμου:

Παυλόπουλος: «Πάμε να ακούσουμε όμως και την επίμαχη μαντινάδα γιατί λέγαμε ότι μέχρι εδώ, θα έλεγε κανείς ότι ο Καραμανλής έλεγε το αυτονόητο, «ότι θα χυθεί άπλετο φως, να φύγει το απόρρητο από τη μέση για να χυθεί άπλετο φως» η δική του θέση, προχωράει όμως ένα βήμα παραπάνω και λέει αυτή τη μαντινάδα που πολλοί την εξέλαβαν ως προσωπική αναφορά στον πρωθυπουργό…»

Οικονόμου: «Για κάτσε να ακούσουμε, να κρίνουμε…μην παίρνεις θέση…περίμενε».

Παυλόπουλος: «Δεν είναι η δική μου θέση»

Οικονόμου: «Να ακούσουμε!»

Παυλόπουλος: «Θα σου πω τη δική μου θέση μετά».

Δείτε το βίντεο από το 02:00 και μετά:

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…