«Καμία στήριξη στην πασοκοποταμίσια ΝΔ του Μητσοτάκη» – Πυρά Μπογδάνου μετά τη διαγραφή του από την «Εθνική Δημιουργία»

Λίγο μετά την ανακοίνωση της διαγραφής του από τη νεοσύστατη «Εθνική Δημιουργία», μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έκανε λόγο για «παράρτημα της ΝΔ».

mpogdanos

Λίγες ώρες αφότου ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έκανε την Αφροδίτη Λατινοπούλου Αντιπρόεδρο του ακροδεξιού κόμματος, Εθνική Δημιουργία, κατέληξε ήδη εκτός κόμματος όπως έγινε γνωστό με ανακοίνωση που υπέγραψε ο Θάνος Τζήμερος και ο Φαήλος Κρανιδιώτης.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν νωρίτερα οι Φαήλος Κρανιδιώτης και Θάνος Τζήμερος εξαπολύουν κατηγορίες περί «περί αμετροεπούς και αντιδεοντολογικής συμπεριφοράς, απαξίωσης των αρχών του κόμματος» για τον πρώην βουλευτή της ΝΔ, ο οποίος περνά στην «αντεπίθεση» εξαπολύοντας «βέλη» κατά των δύο… πρώην πλέον πολιτικών συνοδοιπόρων του.

«Δεν έφυγα από τη ΝΔ για να στηρίζω ένα σύστημα υποκλοπών και παρακρατικών μεθοδεύσεων δια της τεθλασμένης», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μπογδάνος μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3 και τους Γιάννη Πιταρά, Γιώργο Γρηγοριάδη.

«Καμία στήριξη στην πασοκοποταμίσια ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη και τον καθεστωτισμό», τόνισε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, ενώ για τον Φαήλο Κρανιδιώτη ανέφερε ότι «έχει βγει ως την πιο προωθημένη εμπροσθοφυλακή του Κυριάκου Μητσοτάκη στο θέμα του Νίκου Ανδρουλάκη».

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

gaza 7

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

Το Ισραήλ έχει περιορίσει αυστηρά την είσοδο κρίσιμων ανθρωπιστικών προμηθειών στη Γάζα παρά τις προειδοποιήσεις…