Διαγράφηκε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος με εντολή Τζήμερου και Κρανιδιώτη λόγω.. αλαζονείας και αμετροέπειας

Δεν πέρασε ούτε ένα 24ωρο από τη στιγμή που ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ως Πρόεδρος της Εθνικής Δημιουργίας έδωσε το χρίσμα του Αντιπροέδρου της Εθνικής Δημιουργίας στην Αφροδίτη Λατινοπούλου

Λίγες ώρες αφότου ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έκανε την Αφροδίτη Λατινοπούλου Αντιπρόεδρο του ακροδεξιού κόμματος, Εθνική Δημιουργία, κατέληξε ήδη εκτός κόμματος όπως έγινε γνωστό με ανακοίνωση που υπέγραψε ο Θάνος Τζήμερος και ο Φαήλος Κρανιδιώτης.

Η διαγραφή του οφείλεται στον «αλαζονικό του χαρακτήρα, στην αμετροέπεια αλλά και στην προσωπική του στρατηγική» όπως αναφέρει η ανακοίνωση που δόθηκε μόλις στη δημοσιότητα.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της διαγραφής του Κωνσταντίνου Μπογδάνου

«Με λύπη μας, ανακοινώνουμε τη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από την ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. Η λύση της συνεργασίας μας κατέστη αναπόφευκτη, λόγω της προσωπικής στρατηγικής του, της αμετροεπούς και αντιδεολογικής συμπεριφοράς του, της απαξίωσης των αρχών μας, της υιοθέτησης, από μέρους του, της λογικής του πολιτικού κόστους, εις βάρος της συνέπειας, και του αλαζονικού του χαρακτήρα, που υπονόμευαν την ενότητα και τις προοπτικές της προσπάθειάς μας. Συνεχίζουμε, για μια φιλελεύθερη πατριωτική πολιτική, με πυξίδα την κοινή λογική.

Θάνος Τζήμερος
Φαήλος Κρανιδιώτης»

Υπενθυμίζεται ότι δεν πέρασαν 12 ώρες από τη στιγμή που ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος  ως Πρόεδρος της Εθνικής Δημιουργίας έδωσε το χρίσμα του Αντιπροέδρου της Εθνικής Δημιουργίας στην Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος αφού διαγράφηκε από τη Νέα Δημοκρατία προχώρησε στην ίδρυση πολιτικής κίνησης με το όνομα «Εθνική Συμφωνία», απευθύνοντας προσκλητήριο στον Θάνο Τζήμερο και τον Φαήλο Κρανιδιώτη.

 

 

ΠΟΥ: Ένα σιρόπι για τον βήχα ενδέχεται να συνδέεται με τον θάνατο δεκάδων παιδιών στη Γκάμπια

ΠΟΥ: Ένα σιρόπι για τον βήχα ενδέχεται να συνδέεται με τον θάνατο δεκάδων παιδιών στη Γκάμπια

Οι θάνατοι δεκάδων παιδιών στη Γκάμπια από νεφρικές βλάβες ενδέχεται να συνδέονται με μολυσμένα σιρόπια…

Eξαρχεια: Φωτογραφίες από τον άγριο ξυλοδαρμό του πατέρα από τα ΜΑΤ μπροστά στο παιδί του

Eξαρχεια: Φωτογραφίες από τον άγριο ξυλοδαρμό του πατέρα από τα ΜΑΤ μπροστά στο παιδί του

Όπως φαίνεται στις εικόνες, ο άνδρας καταγγέλλει ότι δέχτηκε χτυπήματα από τους αστυνομικούς στο κεφάλι,…