Σε πανικό το Μαξίμου προσπαθεί να προσεγγίσει τον Ανδρουλάκη

Πανικόβλητη είναι η κυβέρνηση μετά τη θύελλα αντιδράσεων αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση των παρακολουθήσεων και τις παραιτήσεις του επικεφαλής της ΕΥΠ Παναγιώτη Κοντολέοντα και του γγ του πρωθυπουργού Γρηγόρη Δημητριάδη.

5356538 0

Οι διαρροές απ’ το κυβερνητικό στρατόπεδο δίνουν και παίρνουν τις τελευταίες ώρες, μετά τις παραιτήσεις – βόμβα του διευθυντή του πολιτικού γραφείου του πρωθυπουργού Γρηγόρη Δημητριάδη και του επικεφαλής της ΕΥΠ Παναγιώτη Κοντολέοντα, στη σκιά των αποκαλύψεων για τις παρακολουθήσεις.

Παραδέχθηκαν την παρακολούθηση Ανδρουλάκη

Πηγές απ’ το κυβερνητικό στρατόπεδο διέρρεαν πως ο νέος διοικητής της ΕΥΠ, ο έως σήμερα γενικός γραμματέας του υπουργείου Εξωτερικών, πρέσβης, Θεμιστοκλής Δεμίρης, θα καλέσει τον Νίκο Ανδρουλάκη για ενημέρωση, και ταυτόχρονα παραδέχονταν την παρακολούθησή του.

Σύμφωνα με αυτές τις πηγές, το κινητό του κ. Ανδρουλάκη παρακολουθείτο επί τρεις μήνες με την επισύνδεση, να διακόπτεται δύο μέρες μετά την εκλογή του στη θέση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ. Οι ίδιες πηγές διέρρεαν πάντως ότι η παρακολούθηση δεν έγινε με το λογισμικό Predator, αλλά με συμβατικά μέσα που χρησιμοποιούνται από την ΕΥΠ.

Επιπλέον, οι ίδιες πηγές διέρρεαν πως στην περίπτωση του κ. Ανδρουλάκη υπήρξε εισαγγελική έγκριση.

Νωρίτερα, πάλι κυβερνητικές πηγές διαρρέουν ότι πριν την δήλωση του Νίκου Ανδρουλάκη, με την οποία ζητεί εξεταστική επιτροπή για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων, έγινε προσπάθεια του Γιώργου Γεραπετρίτη να επικοινωνήσει με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Δυναμική διαδήλωση στο Σύνταγμα για την Γάζα που έπνιξαν με χημικά (video)

παλαι συνταγμα

Δυναμική διαδήλωση στο Σύνταγμα για την Γάζα που έπνιξαν με χημικά (video)

Εκατοντάδες άνθρωποι από φιλο-παλαιστινιακές οργανώσεις, αλληλέγγυοι, συμμετείχαν στη δυναμική συγκέντρωση διαμαρτυρίας για όσα τραγικά συμβαίνουν…

H πρώτη δήλωση του Πάρι Καρβουνόπουλου μετά το εγκεφαλικό: Μου έδωσε αναβολή ο Θεός

karvounopoulos

H πρώτη δήλωση του Πάρι Καρβουνόπουλου μετά το εγκεφαλικό: Μου έδωσε αναβολή ο Θεός

Συγκλονιστική ανάρτηση από τον δημοσιογράφο Πάρι Καρβουνόπουλο, μετά την περιπέτεια υγείας του και το εγκεφαλικό.