Σκοταδισμός-Το Facebook μπλόκαρε τον λογαριασμό του Golden Dawn Watch

Σε μια ανευ προηγουμένου κίνηση προχώρησε το Facebook μπλοκάροντας τον λογαριασμό  του Golden Dawn Watch που καταγράφει την δίκη της Χρυσής Αυγής-Η δημοσιοποίηση της ομολογίας Πλεύρη ότι είναι φασίστας φαίνεται ότι ενόχλησε την κυβέρνηση!

205

«Μαύρο» στην ελευθερία της ενημέρωσης θυμίζοντας άλλες εποχές έριξε το Facebook στο  Παρατηρητήριο για την δίκη της Χρυσής Αυγής. Το μέσο κοινωνικής δικτύωσης μπλόκαρε τον λογαριασμό, προχωρώντας  σε μια αν ευ προηγουμένου λογοκρισία επειδή μετέδωσε φράση (κοινής λήψης μάλιστα) που ακούστηκε κατά τη διάρκεια της δίκης, σήμερα 6 Ιουλίου αναφορικά με την αποκρουστική, ομολογία Πλεύρη εκ των συνηγόρων του ναζιστή  Λαγού για την ιδεολογική και πολιτική ταυτότητα. Χωρίς καμία αιδώ ο Κωνσταντίνος Πλεύρης (πατέρας του Υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη), δήλωσε…«ναζί και φασίστας» στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας, στη δίκη της Χρυσής Αυγής, φράση που το δημοσιοποίησε το Golden Dawn Watch.

Εντούτοις το Facebook έκρινε σκόπιμο να μπλοκάρει τον λογαριασμό, γεγονός που δημιουργεί πολλά ερωτηματικά, καθώς και άλλα μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν την είδηση. Την ίδια στιγμή φασιστοομάδες σουλατσάρουν ανενόχλητες μέσα στο Facebook και δεν υπάρχει η παραμικρή όχληση. Φαίνεται τελικά ότι η αναφορά στον κ. Πλεύρη ενοχλεί και συγχρόνως ανησυχεί. 

Η μαύρη λογοκρισία στο Golden Dawn Watch, δείχνει ότι η οποιαδήποτε αντίδραση, αναφορά που γίνεται σε ακροδεξιά στοιχεία που έχουν σχέση με την κυβέρνηση , βυθίζεται στο μαύρο σκοτάδι.

 

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…