Newsroom

Newsroom

Στην Κυψέλη ο Τσίπρας, στην Πύλο ο Σαμαράς: πού ψηφίζουν η πολιτική και πολιτειακή ηγεσία

Το εκλογικό τους δικαίωμα θα ασκήσουν, όπως όλοι οι πολίτες, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, οι αρχηγοί των κομμάτων και οι…

samaras tsipras

Το εκλογικό τους δικαίωμα θα ασκήσουν, όπως όλοι οι πολίτες, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, οι αρχηγοί των κομμάτων και οι υποψήφιοι των μεγάλων περιφερειών και δήμων.

Στα Γιάννενα θα ψηφίσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, ενώ ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στην Πύλο.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στην Κυψέλη, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης, ο γγ της ΚΕ τουΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας στη Νέα Ιωνία, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, στο 41ο & 42-ο Δημοτικά Σχολεία Αθηνών και ο επικεφαλής του κόμματος «Το Ποτάμι» Σταύρος Θεοδωράκης θα ψηφίσει στο Χαϊδάρι.

Περιφέρεια Αττικής

Ο Γιάννης Σγουρός θα ψηφίσει στη Νέα Σμύρνη, η Ρένα Δούρου, στο Αιγάλεω, ο Γιώργος Κουμουτσάκος στη Γλυφάδα και ο Θανάσης Παφίλης, στο 14ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών.

Δήμος Αθήνας

Ο Γιώργος Καμίνης θα ψηφίσει στους Αμπελόκηπους, ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο 43ο εκλογικό διαμέρισμα, στο 131 εκλογικό τμήμα, ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης θα κάνει δηλώσεις στην Κυψέλη, ο Νικήτας Κακλαμάνης, θα ψηφίσει στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών, ενώ ο Νίκος Σοφιανός στο 22-ο Λύκειο Αθηνών.

Δήμος Θεσσαλονίκης

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο 40ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης, ο Σταύρος Καλαφάτης στο 23ο Λύκειο και ο Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, στην Ξηροκρήνη Θεσσαλονίκης.

Δήμος Πειραιά

Ο δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος, θα ψηφίσει στο 9ο Γενικό Λύκειο Πειραιά, ο Γιάννης Μώραλης στο 1ο Γυμνάσιο- Λύκειο Καλλίπολης και ο Θοδωρής Δρίτσας, στην Ιωνίδειο Σχολή Πειραιά.

Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας

O περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο Δημοτικό Σχολείο Βραχιάς του δήμου Δέλτα Θεσσαλονίκης, ο Γιάννης Ιωαννίδης θα ψηφίσει στο 87ο Δημοτικό Σχολείο και η Δέσποινα Χαραλαμπίδου στο 1-ο Ημερήσιο Γυμνάσιο Ευόσμου.

Πρώην πρωθυπουργοί

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης θα ψηφίσει στα Χανιά, ο Κώστας Καραμανλής στο Δημ. Σχολείο Αγ. Ελευθερίου, ο Κώστας Σημίτης στον Πειραιά και ο Γιώργος Παπανδρέου στη Νέα Ερυθραία.

Εξοργιστικό: Αστυνομικοί τον τραμπούκισαν και τον συνέλαβαν γιατί έβγαζε βίντεο με το κινητό του! (video)

astynomikos 1

Εξοργιστικό: Αστυνομικοί τον τραμπούκισαν και τον συνέλαβαν γιατί έβγαζε βίντεο με το κινητό του! (video)

Ένα ακόμα περιστατικό αστυνομικής αυθαιρεσίας βλέπει το φως το δημοσιότητας, καθώς άνδρες των ΜΑΤ επιτέθηκαν…

Συναυλία Θ.Παπακωνσταντίνου: Φωτίστηκε ο βράχος Κατράκειου με τα φώτα της Παλαιστίνης (Video)

παπακω κατρακειο

Συναυλία Θ.Παπακωνσταντίνου: Φωτίστηκε ο βράχος Κατράκειου με τα φώτα της Παλαιστίνης (Video)

Το θέατρο γέμισε με παλαιστινιακές σημαιες και ο κόσμος φώναζε «Λευτεριά στη Παλαιστίνη».