Newsroom

Newsroom

Χαμός στο Πρωινό για τον Μητροπολίτη Κοζάνης: «Αυτές οι δηλώσεις οπλίζουν χέρια ανθρώπων» (video)

«Εσείς οι γυναίκες δεν μπορείτε να κλείσετε τα στόματά σας; Πώς τις αντέχετε;» Αυτές οι δηλώσεις του Μητροπολίτη προκάλεσαν την οργή στο στούντιο του Πρωινού 

image 2

Σάλο προκάλεσε και στο πλατό της εκπομπής το «Πρωινό» η σεξιστική και μισογύνικη επίθεση του Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης Παύλου.

Αρχικά ο Μητροπολίτης με απαράδεκτες εκφράσεις προσέβαλε όλες τις γυναίκες που «εκκλησιάζονταν» εκείνη τη στιγμή, λέγοντας χαρακτηριστικά… «Εσείς οι γυναίκες δεν μπορείτε να κλείσετε τα στόματά σας; Πώς τις αντέχετε;».

Η αφορμή ήταν ο θόρυβος που επικρατούσε εντός της εκκλησίας αμέσως μετά τη λειτουργία και τον αγιασμό των υδάτων.

Ο μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης, Παύλος, ενοχλημένος από την οχλαγωγία αντί να ζητήσει ευγενικά να κοπάσει προέβη στα συγκεκριμένα προσβλητικά σχόλια εναντίων των γυναικών.

Δείτε το περιστατικό μετά το 2:00 στο παρακάτω βίντεο:

Τις απαράδεκτες δηλώσεις του Μητροπολίτη Κοζάνης κλήθηκε να σχολιάσει και ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος ο οποίος έκανε και αυτός με τη σειρά του μια απαράδεκτη και σεξιστική δήλωση:

«Να αγιάσουν τα κόκαλα του μητροπολίτη. Εγώ θυμάμαι και από μικρός στο χωριό ότι οι γυναίκες πήγαιναν για κουτσομπολιό στην εκκλησία. Το βρίσκω πολύ σωστό. Για να φτάσει ο μητροπολίτης μέσα στην εκκλησία να το πει αυτό το πράγμα, τι θα ακούει κάθε μέρα και τι θα έχει ακούσει όταν εξομολογούνται οι άντρες. Δεν είναι τυχαίος άνθρωπος ο μητροπολίτης».

Στο άκουσμα της χυδαίας τοποθέτησης, η η Φωτεινή Πετρογιάννη ξέσπασε λέγοντας ότι: «Έχουμε καταλάβει ότι αυτές οι δηλώσεις και αυτά τα χασκόγελα οπλίζουν χέρια ανθρώπων; Έχουμε καταλάβει πόσες γυναικοκτονίες έχουμε στην Ελλάδα; Τι γελάκια είναι αυτά»;

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

«Τελειώνει» από τον Παναθηναϊκό ο Σαμέτ Ακαϊντίν λόγω της εμετικής ανάρτησης για τον Κεμάλ που προκάλεσε σάλο

ακαιντιν

«Τελειώνει» από τον Παναθηναϊκό ο Σαμέτ Ακαϊντίν λόγω της εμετικής ανάρτησης για τον Κεμάλ που προκάλεσε σάλο

Ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των Ποντίων σήμερα και ο Τούρκος αμυντικός του Παναθηναϊκού ανάρτησε μία…