ΗΠΑ: 38χρονος ράπερ γνωστός ως “Mathboi Fly'”, ο άνδρας που κρατείται για το αιματοκύλισμα (Video)

Πρόκειται για έναν 38χρονο, μουσικό της ραπ, γνωστό με το ψευδώνυμο Mathboi Fly.

image 2021 11 22 112852

Συγκλονισμένη η πόλη του Oυισκόνσνιν των ΗΠΑ, μετά το αιματοκύλισμα με αυτοκίνητο που έγινε σε χριστουγεννιάτικη παρέλαση. Ο ράπερ Darrell Brooks με το ψευδώνυμο Mathboi Fly είναι ο ύποπτος που κρατείται μετά το αιματηρό περιστατικό που έσπειρε τον θάνατο.

Πρόκειται για έναν 38χρονο, μουσικό της ραπ, γνωστό με το ψευδώνυμο Mathboi Fly, σύμφωνα με αμερικανικά μέσα ενημέρωσης ο οποίος έχει τεθεί υπό κράτηση και ότι το αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε βρίσκεται στα χέρια των αρχών.

Ένα κόκκινο SUV έπεσε χθες Κυριακή πάνω σε ανυποψίαστους ανθρώπους, ανάμεσά τους μικρές μαθήτριες με πομ-πομ, που συμμετείχαν σε παραδοσιακή χριστουγεννιάτικη παρέλαση στη Γουόκεσα, στην πολιτεία Ουισκόνσιν των ΗΠΑ, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν πάνω από 40 και να υπάρξουν πέντε θάνατοι, σύμφωνα με την αστυνομία.

«Το όχημα χτύπησε πάνω από 20 ανθρώπους. Αρκετά θύματα είναι παιδιά και υπάρχουν ορισμένοι θάνατοι», δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας.

Το αυτοκίνητο που προκάλεσε το αιματηρό περιστατικό

Αναρτήσεις στο Twitter δείχνουν βίντεο κλιπ του μουσικού στο οποίο εμφανίζεται να τραγουδά μπροστά από ένα κόκκινο SUV, όμοιο με αυτό που παρέσυρε τους πολίτες -ανάμεσά του πολλά παιδιά – στην παρέλαση.

Δείτε το βίντεο εδώ

 

 

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…