Newsroom

Newsroom

Viral η Σαλονικιά θαυμάστρια του Τζέισον Στέιθαμ: Ξετρελάθηκα… ήθελα να του κάνω ντολμαδάκια!

«Θα πέσω κάτω, i love you» - Δείτε το επικό βίντεο

AP080303030474

Αν υπήρχε διαγωνισμός για την πιο φανατική θαυμάστρια του Τζέισον Στέιθαμ και για τις πιο ακραίες εκδηλώσεις αγάπης στο πρόσωπό του, άνετα θα κέρδιζε η συγκεκριμένη Θεσσαλονικιά που έγινε viral.

Η ίδια αποκάλυψε πως ανήκει στην ομάδα που έχει αναλάβει την τροφοδοσία των συντελεστών και πρόσθεσε… «Μην σας πω πως πήρα τη δουλειά μόνο και μόνο για να δω τον Τζέισον Στέιθαμ».

Η Θεσσαλονικά θαυμάστρια του διάσημου ηθποιού που έκανε την απίθανη σκηνή με το ξεκαρδιστικό βίντεο στο TikTok, μίλησε για τη στιγμή της συνάντησης με τον Βρετανό ηθοποιό.

«Οδηγούσα το αυτοκίνητο και κάναμε βόλτα στα σκηνικά. Ξαφνικά που λέει η ανιψιά μου “ο Τζέισον”. Τον πλησίασα στα 20 μέτρα και άρχισα να του φωνάζω. Δεν ξέρω και καλά αγγλικά, αλλά η αντίδρασή του ήταν πολύ γλυκιά.

Δεν το περίμενα αλλά έγινε…. Τρελάθηκα, είναι άντρακλας», ανέφερε στο OPEN. Όπως είπε, το τελευταίο 24ωρο της στέλνουν συνεχώς δεκάδες μηνύματα στα social media και τη ρωτούν πώς βρήκε τον Βρετανό σταρ.

Σύμφωνα με την ίδια, ήθελε να του κάνει ντολμαδάκια, αλλά δεν την άφηναν να του τα πάει. «Είμαι πολύ καλή μαγείρισσα, αν τα έτρωγε τώρα θα με… παντρευόταν», είπε.

 

Τραγωδία με δεκάδες νεκρούς στην Κίνα: Κατέρρευσε τμήμα αυτοκινητοδρόμου (videos)

GMfZiA3WMAAvUty

Τραγωδία με δεκάδες νεκρούς στην Κίνα: Κατέρρευσε τμήμα αυτοκινητοδρόμου (videos)

Για «φυσική γεωλογική καταστροφή», οφειλόμενη στις πρόσφατες «συνεχείς ισχυρές βροχοπτώσεις», κάνει λόγο το δίκτυο CCTV