Newsroom

Newsroom

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών πίσω από τη δολοφονία στον Άγιο Παντελεήμονα;

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα είχε απασχολήσει παλιότερα τις αρχές

5391329

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών “δείχνουν” τα πρώτα στοιχεία για τη δολοφονική επίθεση που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον Άγιο Παντελεήμονα.

Το θύμα της δολοφονικής επίθεσης, ένας 38χρονος αλβανικής καταγωγής, δέχθηκε σφαίρες στο κεφάλι και την κοιλιά όταν άγνωστος δράστης έβγαλε όπλο μέσα σε καφετέρια επί της οδού Λιοσίων 104, στη συμβολή της με την οδό Κρήτης, και πυροβόλησε εναντίον του θύματος. Στη συνέχεια, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, φέρεται να διέφυγε από το σημείο με αυτοκίνητο στο οποίο τον περίμενε πιθανότατα συνεργός του. Ο 38χρονος διακομίστηκε στον Ευαγγελισμό, όμως τελικά υπέκυψε στα τραύματά του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα είχε απασχολήσει παλιότερα τις αρχές.

Η αστυνομία ερευνά πλέον το κατά πόσον το όπλο που χρησιμοποίησε ο δράστης έχει χρησιμοποιηθεί σε άλλη υπόθεση, ενώ μένει να διαπιστωθεί αν στο γενετικό υλικό και τα αποτυπώματα που βρέθηκαν στο σημείο του εγκλήματος θα εντοπιστούν στοιχεία για την ταυτότητα του δράστη, όπως και το εάν είναι σεσημασμένος ή όχι.

Σημειώνεται ότι στο σημείο του εγκλήματος βρέθηκαν κάλυκες από το όπλο του εγκλήματος και συνελέγη οπτικό υλικό από κάμερες κλειστού κυκλώματος, ενώ λαμβάνονται καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες, καθώς την ώρα της δολοφονίας υπήρχαν αρκετοί άνθρωποι στο σημείο.

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…