Newsroom

Newsroom

«Μην τολμήσεις»: Η Κέιτ Γουίνσλετ λέει όχι σε σκηνοθέτη που ήθελε να ρετουσάρει την κοιλιά της

Η βρετανίδα ηθοποιός έχει αποφασίσει να δείχνει την πραγματική της εμφάνιση και πάλεψε για να κρατήσει την αρετουσάριστη σκηνή της

kate winslet

Μια ερωτική σκηνή όπου εμφανίζεται με κοιλιά που – σύμφωνα με τον σκηνοθέτη – δεν την κολακεύει ήταν η αφορμή για την Κέιτ Γουίνσλετ για να πει δημόσια πως θέλει να δείχνει την πραγματική της εμφάνιση χωρίς επεξεργασία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Guardian, η βρετανίδα ηθοποιός πάλεψε να κρατήσει την αρετουσάριστη σκηνή της, προειδοποιώντας μάλιστα τον σκηνοθέτη να μην τολμήσει να κόψει ή να αλλοιώσει το πλάνο με την κοιλιά της.

Η Κέιτ Γουίνσλετ που στη σειρά υποδύεται μια ντετέκτιβ και γιαγιά σε πόλη της Πενσιλβάνια, υποστηρίζει πως ο σκηνοθέτης της τηλεοπτικής σειράς Mare of Easttown που προβάλλεται από το HBO, Κρεγκ Ζόμπελ, της πρότεινε να παρουσιάσουν το σώμα της με έναν πιο κολακευτικό τρόπο, με τη Γουίνσλετ να του απαντάει λέγοντάς του «μην τολμήσεις». 

Παράλληλα, αναφέρει πως είχε ήδη απορρίψει δύο φορές το προωθητικό πόστερ της σειράς γιατί ένιωθε πως είχε υποστεί υπερβολικές διορθώσεις. 

«Παιδιά, ξέρω πόσες ρυτίδες έχω στην άκρη του ματιού μου, σας παρακαλώ βάλτε τις όλες πίσω» είπε η 45χρονη, σύμφωνα με τους New York Times. 

«Είπα στον σύζυγό μου (Έντουαρντ Α. Σμιθ): «Είμαι εντάξει μ’αυτό; Είναι εντάξει που παίζω μια μεσήλικη γυναίκα που είναι γιαγιά και συνηθίζει να κάνει one night stand;» Κι εκείνος μου απάντησε: «Κέιτ, είναι μια χαρά». 

«Υποθέτω γι’αυτό ο κόσμος συνδέθηκε τόσο με αυτό τον χαρακτήρα (σ.σ της Mare) γιατί ξεκάθαρα δεν υπήρχαν φίλτρα. Είναι μία πλήρως λειτουργική, με ατέλειες γυναίκα με ένα σώμα και ένα πρόσωπο που είναι ανάλογο της ηλικίας της και της ζωής που έχει κάνει» προσθέτει η Γουίνσλετ, η οποία, στη συνέχεια παραδέχεται πως δε θα ένιωθε άνετα να κάνει ξανά γυμνή σκηνή. 

«Δεν είναι καν ζήτημα ηλικίας, στην πραγματικότητα. Έρχεται ένα σημείο όπου οι άνθρωποι θα πουν: “Αχ, πάλι αυτή”». 

Σε συνέντευξή της τον περασμένο Φεβρουάριο στον Guardian, η βρετανίδα ηθοποιός αποκάλυψε πως αναγκαζόταν να απαντά από πολύ μικρή ηλικία σε υποτιμητικά σχόλια για το βάρος της. 

«Στα 20 μου, οι άνθρωποι συζητούσαν πολύ για το βάρος μου. Κι εγώ καλούμουν να σχολιάσω το σώμα μου. Κι έτσι, τότε, μου κόλλησαν την ταμπέλα της τολμηρής και ντόμπρας. Όχι, απλώς υπερασπιζόμουν τον εαυτό μου» είχε πει. 

Μαρίνα Σάττι : «Αυτοί είμαστε, τραγουδάμε στα ελληνικά, χορεύουμε με ζουρνά, είμαστε όμως και σύγχρονοι» (video)

σαττι 1

Μαρίνα Σάττι : «Αυτοί είμαστε, τραγουδάμε στα ελληνικά, χορεύουμε με ζουρνά, είμαστε όμως και σύγχρονοι» (video)

Λίγο πριν την εμφάνισή της στον τελικό της Eurovision 2024, η ελληνίδα τραγουδίστρια ετοιμάζεται να…

Αβέβαιο το μέλλον της Γάζας-Απέρριψε την πρόταση εκεχειρίας ο Νετανιάχου: Συνεχίζουμε την επιχείρηση στη Ράφα

Αβέβαιο το μέλλον της Γάζας-Απέρριψε την πρόταση εκεχειρίας ο Νετανιάχου: Συνεχίζουμε την επιχείρηση στη Ράφα

Δεν κάνει πίσω το Ισραήλ παρά το «ναι» σε εκεχειρία από τη Χαμάς.

Viral φίλος του Ολυμπιακού που σουβλίζει το αρνί και… τεμαχίζει με μπαλτά εμφάνιση της Άστον Βίλα!

aston villa olympiacos 19252

Viral φίλος του Ολυμπιακού που σουβλίζει το αρνί και… τεμαχίζει με μπαλτά εμφάνιση της Άστον Βίλα!

Ένας φίλαθλος του Ολυμπιακού αποφάσισε να γιορτάσει το Πάσχα με έναν ιδιαίτερο τρόπο