Ο Γ. Λοβέρδος ζήλεψε το «Πρώτο Θέμα» και παρουσίασε «πειραγμένη» τη χθεσινή δημοσκόπηση

Απλά μαθηματικά είναι...

4974300

«Μπερδεύτηκαν» στο κυβερνητικό στρατόπεδο με τα νούμερα και τα αποτελέσματα της χθεσινής δημοσκόπησης της ALCO για το OPEN.

Στην αρχή πανηγύρισε – έστω και για λίγο – το «Πρώτο Θέμα»  για την υποτιθέμενη επιβράβευση του κόσμου στην κυβέρνηση σε ό,τι άφορα τη διαχείριση της πανδημίας. Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Λοβέρδος όμως πανηγυρίζει ακόμα…

Ο Γ. Λοβέρδος νοιώθει χαρούμενος και ενθουσιασμένος γιατί πιστεύει πως οι πολίτες στην πλειοψηφία τους (53%) εμφανίζονται ικανοποιημένοι από τα μέτρα της κυβέρνησης κατά της πανδημίας. Μάλιστα παρουσίασε τα συγκεκριμένα νούμερα και σε ανάρτησή του στο Facebook.

«Οι πολίτες στην πλειοψηφία τους (53%) εμφανίζονται ικανοποιημένοι από τα μέτρα της κυβέρνησης κατά της πανδημίας, ενώ ακόμα μεγαλύτερη (67%) -και με αυξητικές τάσεις- είναι η ικανοποίηση για το σχεδιασμό και την υλοποίηση του προγράμματος εμβολιασμού», αναφέρει αναλυτικά στην ανάρτησή του ο βουλευτής της ΝΔ. 

Μόνο που τα συγκεκριμένα αποτελέσματα είναι «πειραγμένα».  

Γιατί στην δημοσκόπηση της ALCO, το 53% των ερωτηθέντων απάντησε «όχι» στο ερώτημα «είστε ή όχι ικανοποιημένοι από τα μέτρα της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της πανδημίας».

skitso

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι το γεγονός πως αν και οι χρήστες επισημαίνουν στον βουλευτή το λάθος του, αυτός θεώρησε μάλλον πως δεν χρειάζεται να αποκαταστήσει την αλήθεια.


Σέρες: Καταγγελία για βιασμό 14χρονης από τον πατριό της – Από την ηλικία των 7 ετών

βια ενδο

Σέρες: Καταγγελία για βιασμό 14χρονης από τον πατριό της – Από την ηλικία των 7 ετών

Η 14χρονη με την μητέρα της πήγαν στην Αστυνομία για να καταγγείλουν περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας…

Εξοργιστικό περιστατικό στην Κρήτη: 44χρονος χτύπησε τη σύζυγο και τις κόρες του – Συνελήφθη από την αστυνομία

via 252863 212661 type13262

Εξοργιστικό περιστατικό στην Κρήτη: 44χρονος χτύπησε τη σύζυγο και τις κόρες του – Συνελήφθη από την αστυνομία

Απαράδεκτος 44χρονος στη Χερσόνησο της Κρήτης άσκησε βία στη γυναίκα του και τα παιδιά του