ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση πόσο κοστολογεί την ανθρώπινη ζωή;

Σφοδρή επίθεση στη κυβέρνηση εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά την απαράδεκτα κυνική ομολογία της καθηγήτριας και μέλους της Επιτροπής των Ειδικών κ. Παπαευγαγγέλου, οτι διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ είναι το 20% των ασθενών, ποσοστό που ή ίδια χαρακτήρισε χαμηλό!!!!

5214756 3

Mε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, κάνει λόγο για κυνική παραδοχή της κυβέρνησης, σχετικά με τις δηλώσεις για απώλεια του 20% ων ασθενών λόγω Covid-19 εκτός ΜΕΘ, την οποία έκανε χθες το μέλος της κρατικής επιτροπής ειδικών Βάνα Παπαευαγγέλου. 

Όπως αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ,  Η κυνική παραδοχή ότι μία στις πέντε απώλειες αφορά ασθενείς εκτός ΜΕΘ αναδεικνύει τις εγκληματικές ευθύνες της κυβέρνησης. Αντί για τη προστασία της δημόσιας υγείας η κυβέρνηση επιλέγει να προστατεύσει τα κέρδη των ιδιωτικών κλινικών.

Ας μας πει η κυβέρνηση στη μόνη κυνική γλώσσα που καταλαβαίνει: στους πόσους νεκρούς θα επιτάξει τις ιδιωτικές κλινικές; Πόσο κοστολογεί το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη την ανθρώπινη ζωή;

Στέφανος Κασσελάκης: Στείλτε μήνυμα στη κυβέρνηση – στις 9 Ιουνίου η Ελλάδα θα μείνει έκθαμβη

κασε περιοδεια 1

Στέφανος Κασσελάκης: Στείλτε μήνυμα στη κυβέρνηση – στις 9 Ιουνίου η Ελλάδα θα μείνει έκθαμβη

Ο κ. Κασσελάκης πραγματοποίησε περιοδεία στην Ηλιούπολη και απευθύνθηκε στους συγκεντρωμένους ασκώντας κριτική στην κυβέρνηση