Newsroom

Newsroom

Ο Μπερλουσκόνι θα εκτίσει την ποινή του… βοηθώντας συνομηλίκους του;

Βοηθώντας… συνομηλίκους του με προβλήματα υγείας θα εκτίσει την ποινή του για φοροδιαφυγή ο 78χρονος Σίλβιο Μπερλουσκόνι, σύμφωνα με δημοσίευμα…

Βοηθώντας… συνομηλίκους του με προβλήματα υγείας θα εκτίσει την ποινή του για φοροδιαφυγή ο 78χρονος Σίλβιο Μπερλουσκόνι, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής καθολικής εφημερίδας Αβενίρε.

Ο Μπερλουσκόνι έχει καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης ενός έτους, η οποία όμως είναι πιθανό να μετατραπεί σε κατ΄οίκον περιορισμό ή με προσφορά κοινωνικά ωφέλιμης εργασίας, αν το δεχθεί το δικαστήριο του Μιλάνου, που θα ανακοινώσει την Πέμπτη την απόφασή του.

Σύμφωνα με ιταλικά Μέσα, αν τελικά οι πληροφορίες της «Αβενίρε» επιβεβαιωθούν, ο Μπερλουσκόνι θα πρέπει να μεταβαίνει μια φορά την εβδομάδα σε ίδρυμα που βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή του Μιλάνου και να βοηθά τους ηλικιωμένους που δεν είναι σε θέση να αυτοεξυπηρετηθούν.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες των ιταλικών μέσων ενημέρωσης, το δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Στρασβούργου δεν έκανε δεκτό το αίτημα που ζητούσε να επιτραπεί στον Μπερλουσκόνι να μπορέσει να είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές του Μαΐου.

Λαμία-Δηλητηρίαση μαθητών: Τι ανακοίνωσε η εταιρεία που φτιάχνει τα σχολικά γεύματα

λαμια δηλητηριαση

Λαμία-Δηλητηρίαση μαθητών: Τι ανακοίνωσε η εταιρεία που φτιάχνει τα σχολικά γεύματα

Την άμεση διερεύνηση της υπόθεσης ζήτησαν ορισμένοι γονείς, οι οποίοι μετέβησαν στον εισαγγελέα Λαμίας, ενώ…