Newsroom

Newsroom

Δημοσκόπηση: Προβάδισμα σε Καμίνη, Μπουτάρη, Σγουρό

Προβάδισμα στους νυν δημάρχους Αθηναίων και Θεσσαλονίκης, Γιώργο Καμίνη και Γιάννη Μπουτάρη, καθώς και στον περιφερειάρχη Αττικής, Γιάννη Σγουρό, δίνει…

dimoskopisi 1

Προβάδισμα στους νυν δημάρχους Αθηναίων και Θεσσαλονίκης, Γιώργο Καμίνη και Γιάννη Μπουτάρη, καθώς και στον περιφερειάρχη Αττικής, Γιάννη Σγουρό, δίνει εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών δημοσκόπηση της GPO για λογαριασμό της εκπομπής «Ανατροπή».

Στην πρόθεση ψήφου για τον δήμο Αθηναίων, ο Γιώργος Καμίνης προηγείται με 22,4% και στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο Άρης Σπηλιωτόπουλος με 13,6%. Σε κοντινή απόσταση ακολουθούν ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης με 12,5% και ο Νικήτας Κακλαμάνης με 11,8%. Πιο πίσω με 9% βρίσκεται ο Ηλίας Κασιδιάρης, και ακολουθούν ο Νίκος Σοφιανός με 6,5% και ο Βασίλης Καπερνάρος με 2,2%.

Στη Θεσσαλονίκη, ο Γιάννης Μπουτάρης προηγείται με 36,3%, και ακολουθούν ο Σταύρος Καλαφάτης με ποσοστό 16,9%, ο Τριαντάφυλλος Μηταφίδης με 8,5%, ο Γιάννης Δελής με 3,8% και ο Χάρης Παπαγεωργίου με 2,4%.

Στην περιφέρεια Αττικής ο Γιάννης Σγουρός προηγείται με 22,5%, έναντι 16,5% της Ρένας Δούρου, και ακολουθούν ο Παύλος Χαϊκάλης με 9% και ο Θανάσης Παφίλης με 8,2%.

Λαμία-Δηλητηρίαση μαθητών: Τι ανακοίνωσε η εταιρεία που φτιάχνει τα σχολικά γεύματα

λαμια δηλητηριαση

Λαμία-Δηλητηρίαση μαθητών: Τι ανακοίνωσε η εταιρεία που φτιάχνει τα σχολικά γεύματα

Την άμεση διερεύνηση της υπόθεσης ζήτησαν ορισμένοι γονείς, οι οποίοι μετέβησαν στον εισαγγελέα Λαμίας, ενώ…