Newsroom

Newsroom

Τριήμερη περιοδεία Τσίπρα σε Βρυξέλλες, Βερολίνο και Αμβούργο

Τριήμερη περιοδεία στις Βρυξέλλες, το Βερολίνο και το Αμβούργο πραγματοποιεί από σήμερα ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.…

Τριήμερη περιοδεία στις Βρυξέλλες, το Βερολίνο και το Αμβούργο πραγματοποιεί από σήμερα ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Συγκεκριμένα στις 12.30 σήμερα θα μιλήσει στο προεδρείο της Ευρωπαϊκής Ενωτικής Αριστεράς (GUE) στο Ευρωκοινοβούλιο , ενώ λίγο αργότερα στις 15:00, θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, έπειτα από πρόσκληση του τελευταίου. Μάλιστα, θα προχωρήσουν σε κοινές δηλώσεις στις 16:30.

Η τριήμερη περιοδεία του κ. Τσίπρα αναμένεται να συνεχιστεί και αύριο στο Βερολίνο, όπου θα συναντηθεί στις 18:00 με την ηγεσία του Die Linke (η Αριστερά), στα γραφεία του κόμματος, και συγκεκριμένα με τους Γκρέγκορ Γκίσι, Βόλφγκανγκ Γκέρκε και Ντίτερ Ντεμ.

Τέλος, το Σάββατο ο κ.Τσίπρας είναι προσκεκλημένος στο συνέδριο του Ιδρύματος Zeit – Stiftung της εφημερίδας Die Zeit, ως κεντρικός ομιλητής στην ενότητα «Το μέλλον της Ελλάδας – Το μέλλον της Ευρώπης». Το Συνέδριο θα ανοίξει με ομιλία του ο Γάλλος διανοούμενος κ. Stephen Hessel.

Την ίδια ημέρα, στις 14:30 θα πραγματοποιήσει στο κέντρο του Αμβούργου ομιλία στην καμπάνια του Die Linke για την δίκαιη αναδιανομή του πλούτου.

«Τελειώνει» από τον Παναθηναϊκό ο Σαμέτ Ακαϊντίν λόγω της εμετικής ανάρτησης για τον Κεμάλ που προκάλεσε σάλο

ακαιντιν

«Τελειώνει» από τον Παναθηναϊκό ο Σαμέτ Ακαϊντίν λόγω της εμετικής ανάρτησης για τον Κεμάλ που προκάλεσε σάλο

Ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των Ποντίων σήμερα και ο Τούρκος αμυντικός του Παναθηναϊκού ανάρτησε μία…