Newsroom

Newsroom

Με ήττα αποχαιρέτησε το EuroCup ο Πανιώνιος

Με έξι ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις ολοκλήρωσε ο Πανιώνιος την πορεία του στη φάση των «32» του EuroCup, καθώς ηττήθηκε…

panionios 2

Με έξι ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις ολοκλήρωσε ο Πανιώνιος την πορεία του στη φάση των «32» του EuroCup, καθώς ηττήθηκε απόψε με 88-84 και από την Μπιλμπάο.

Οι «κυανέρυθροι» δεν κατόρθωσαν να αντιμετωπίσουν την ευστοχία των Βάσκων έξω από τα 6.75 (5/10 στο ημίχρονο), την ώρα που οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου κατέγραφαν το πάμπτωχο 1/11.

Οι Ισπανοί κυριάρχησαν και στη μάχη των αιθέρων κερδίζοντας τα επιθετικά ριμπάουντ και παίρνοντας πόντους με δεύτερες επιθέσεις. Έτσι, η Μπιλμπάο πήρε από νωρίς προβάδισμα και ουσιαστικά δεν απειλήθηκε μετά το αρχικό 6-5 του Πανιωνίου.

Οι Ίβηρες έτρεξαν επιμέρους σκορ 2-12 και δύο λεπτά πριν τη λήξη του πρώτου δεκάλεπτου βρέθηκαν στο +9 (8-17), ενώ στο 16΄ η διαφορά έφτασε στους 12 πόντους (25-37).

Η Μπιλμπάο διατήρησε και στην τρίτη περίοδο διαφορά ασφαλείας, ενώ στα πρώτα πέντε λεπτά του 4ου δεκάλεπτου κράτησε τον Πανιώνιο στους 5 πόντους ως το 35΄, όταν το σκορ ήταν 62-80.

Στο τέλος, οι  Ισπανοί κατέβασαν ταχύτητα, και ο Πανιώνιος έκανε ένα γρήγορο 22-8, το οποίο όμως δεν ήταν αρκετό για την ανατροπή.

Λαμία-Δηλητηρίαση μαθητών: Τι ανακοίνωσε η εταιρεία που φτιάχνει τα σχολικά γεύματα

λαμια δηλητηριαση

Λαμία-Δηλητηρίαση μαθητών: Τι ανακοίνωσε η εταιρεία που φτιάχνει τα σχολικά γεύματα

Την άμεση διερεύνηση της υπόθεσης ζήτησαν ορισμένοι γονείς, οι οποίοι μετέβησαν στον εισαγγελέα Λαμίας, ενώ…