Αχτσιόγλου σε Ζαχαράκη: Στέλεχός σας ο άνθρωπος που επιτέθηκε στον επιθεωρητή και τον καλύπτετε (video)

Το ζήτημα των ελέγχων του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας αποτέλεσε πεδίο σύγκρουσης μεταξύ της Έφης Αχτσιόγλου και της Σοφίας Ζαχαράκη σε χθεσινή εκπομπή στον ANT1

axtsioglou 4

Επίθεση στη Νέα Δημοκρατία εξαπέλυσε η Έφη Αχτσιόγλου για την στάση της γύρω από τους ελέγχους του ΣΕΠΕ. Οι τοποθετήσεις της ΝΔ δια του προέδρου της, είπε η Έφη Αχτσιόγλου, έχουν επιτρέψει να δημιουργηθεί ένα κλίμα τέτοιο που λέει ότι οι έλεγχοι του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας μπορεί να είναι εκβιασμοί που θα παρακαμφθούν.

Στη συνέχεια, η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στο περιστατικό προπηλακισμού επιθεωρητή του ΣΕΠΕ στη Χίο την Παρασκευή από στέλεχος της ΝΔ, ζητώντας εξηγήσεις από τη Σοφία Ζαχαράκη. «Δεν υπάρχει απάντηση από τη Ν.Δ. από την Παρασκευή, για την χυδαία εξύβριση από εργοδότη, στέλεχος της ΝΔ, σε Επιθεωρητή Εργασίας και προπηλακισμό ενώ του πέταξε και αντικείμενο», σημείωσε.

Παρά την καταγγελία του ελεγκτή του ΣΕΠΕ, η Σοφία Ζαχαράκη απέφυγε να απαντήσει λέγοντας, μάλιστα, ότι η υπόθεση έχει δύο πλευρές και θα κριθεί στα δικαστήρια. «Μπορεί να μην αποδειχθούν αυτά τα πράγματα. Είναι μια ανοιχτή υπόθεση. Παίρνετε μόνο την μία πλευρά της υπόθεσης, είναι κάτι ανοιχτό. Είχε εκδοθεί εργόσημο για την συγκεκριμένη εργαζόμενη» είπε μεταξύ άλλων η εκπρόσωπος τύπου της Ν.Δ.

Έπειτα, συνέχισε λέγοντας: «Η ουσία είναι ότι μπήκε ένα ελεγκτής σε ένα ακτινοδιαγνωστικό κέντρο, εκτός εργασίας αλλά βρήκε την πόρτα ανοικτή γιατί υπήρχε συνεργείο μέσα και μπήκε. Ας αφήσουμε να τελειώσει ο έλεγχος που θα ολοκληρωθεί την Τρίτη.»

Στην ερώτηση «Γιατί δεν ολοκληρώθηκε ο έλεγχος;» η κ. Ζαχαράκη δεν έδωσε καμία απάντηση.

«Καταλαβαίνω ότι καλύπτετε τον κ. Τρομπούκη. Η επιθεώρηση βρήκε αδήλωτη εργαζόμενη μέσα στο ακτινοδιαγνωστικό κέντρο του κ. Τρομπούκη και στη συνέχεια ακολούθησε εξύβριση και προπηλακισμός του επιθεωρητή. Καταλαβαίνω ότι είναι στέλεχός σας ο άνθρωπος που επιτέθηκε στον επιθεωρητή και τον καλύπτετε» είπε, τέλος, η Έφη Αχτσιόγλου.

 

Μαρίνα Σάττι : «Αυτοί είμαστε, τραγουδάμε στα ελληνικά, χορεύουμε με ζουρνά, είμαστε όμως και σύγχρονοι» (video)

σαττι 1

Μαρίνα Σάττι : «Αυτοί είμαστε, τραγουδάμε στα ελληνικά, χορεύουμε με ζουρνά, είμαστε όμως και σύγχρονοι» (video)

Λίγο πριν την εμφάνισή της στον τελικό της Eurovision 2024, η ελληνίδα τραγουδίστρια ετοιμάζεται να…

Viral φίλος του Ολυμπιακού που σουβλίζει το αρνί και… τεμαχίζει με μπαλτά εμφάνιση της Άστον Βίλα!

aston villa olympiacos 19252

Viral φίλος του Ολυμπιακού που σουβλίζει το αρνί και… τεμαχίζει με μπαλτά εμφάνιση της Άστον Βίλα!

Ένας φίλαθλος του Ολυμπιακού αποφάσισε να γιορτάσει το Πάσχα με έναν ιδιαίτερο τρόπο

ΗΠΑ: Βάναυση αστυνομική βία σε Ιταλό φοιτητή – Τον έδεσαν και τον κακοποίησαν (video)

via2

ΗΠΑ: Βάναυση αστυνομική βία σε Ιταλό φοιτητή – Τον έδεσαν και τον κακοποίησαν (video)

«Σεβαστείτε τα δικαιώματά μου» έλεγε στους αστυνομικούς, φωνάζοντας από τους φρικτούς πόνους επί 13 λεπτά