Ο Άδωνης «έφαγε» την πρωταπριλιάτικη φάρσα του Νίκου Παππά

Την ανάρτηση του Νίκου Παππά στο Twitter σχολίασε ο Άδωνης Γεωργιάδης, πέφτοντας στην κλασική «παγίδα» της Πρωταπριλιάς.

Παππάς

Ο Νίκος Παππάς, με αφορμή την Πρωταπριλιά, έγραψε σχετικά με την ΝΔ και τον πρόεδρό της στο Twitter: «ΣΟΚ! Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποκάλυψε τον χρηματοδότη της εταιρείας της συζύγου του και δήλωσε πως το 8ωρο δεν είναι ξεπερασμένο. Ο ίδιος, εξέφρασε την πρόθεση να αποπληρώσει το δάνειο του Κήρυκα Χανίων και κατήγγειλε το Ασφαλιστικό Πινοσέτ. Διαδώστε».

Ο Άδωνης Γεωργιάδης, βαθιά θιγμένος που ο υπουργός ψηφιακής πολιτικής «έπιασε στο στόμα του» για να κοροϊδέψει τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την σύζυγό του, απάντησε σχετικά με τα της Μαρέβας Μητσοτάκη, ενώ τα υπόλοιπα ζητήματα που θίγει στην ανάρτησή του ο Νίκος Παππάς, δεν φαίνεται να τον ενόχλησαν το ίδιο. Έγραψε λοιπόν ο αντιπρόεδρος της ΝΔ:

«Ρε Νίκο μήν καρφώνεσαι έτσι ότι εσύ είχες στήσει όλα αυτά τα γελοία δημοσιεύματα κατά της @MarevaGrabowski στην εφημερίδα του φίλου σου…περαστικά», έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

   Με τον Νίκο Παππά να απαντάει όλο νόημα στον Άδωνη Γεωργιάδη: «Δεν μου κάνει καμία εντύπωση που τα περί ξεπερασμένου οκταώρου και ασφαλιστικού Πινοσέτ δεν σε ενόχλησαν…», σχολίασε με νόημα ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής.

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…