Στον ανακριτή ο κοσμηματοπώλης για το θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου – Συγκέντρωση στην Ευελπίδων

Στον Ανακριτή βρίσκεται ο κοσμηματοπώλης της οδού Γλάδστωνος μετά την προθεσμία που έλαβε χθες, Τρίτη, για να απολογηθεί για τον ξυλοδαρμό του Ζακ Κωστόπουλου

5ba8e2311dc524362c8b4585 1

Στην Ευελπίδων βρίσκεται από το πρωί της Τετάρτης ο κοσμηματοπώλης που, όπως φαίνεται στα βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας κλωτσά στο κεφάλι τον Ζακ Κωστόπουλο. Ο κοσμηματοπώλης κατηγορείται για θανατηφόρα σωματική βλάβη (κακούργημα) και επικίνδυνη σωματική βλάβη (πλημμέλημα).

Μετά την προθεσμία που πήρε χθες από τον Ανακριτή λόγω ελλείψεων στο κατηγορητήριο, ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου βρίσκεται από τις 08:00 το πρωί στην Ευελπίδων προκειμένου να απολογηθεί.

Την ίδια στιγμή, έξω από το κτίριο 9 των δικαστηρίων έχει συγκεντρωθεί κόσμος, με συνθήματα και τρικάκια που κάνουν λόγο για δολοφονία.

Προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή πήρε ο 55χρονος που κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό του Ζακ Κωστόπουλου, στο κοσμηματοπωλείο της οδού Γλάδστωνος.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα για να εκτελεστεί το ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί σε βάρος του και στη συνέχεια στον ανακριτή, όπου εμφανίστηκε χωρίς δικηγόρο.

Λαμία-Δηλητηρίαση μαθητών: Τι ανακοίνωσε η εταιρεία που φτιάχνει τα σχολικά γεύματα

λαμια δηλητηριαση

Λαμία-Δηλητηρίαση μαθητών: Τι ανακοίνωσε η εταιρεία που φτιάχνει τα σχολικά γεύματα

Την άμεση διερεύνηση της υπόθεσης ζήτησαν ορισμένοι γονείς, οι οποίοι μετέβησαν στον εισαγγελέα Λαμίας, ενώ…