O Βορίδης αγαπάει το φιλελευθερισμό με έναν τρόπο εριστικό

Ο Θοδωρής Κοτσαρίνης σχολιάζει... στα γρήγορα, την εβδομάδα που μας πέρασε.

5b8088351dc524b00a8b4583

*** Ο Μάκης ο Βορίδης, φυσικά και ήξερε ότι είπε κάτι ακραίο. Ήξερε επίσης ότι εκεί έξω υπάρχουν πολλοί Μπογδάνοι, Αμυράδες, Ψαριανοί και “ακροκεντρώοι” φίλοι της “αριστείας” και της “λογικής” που περίμεναν κάποιον να το πει.

***  Θα βγει τώρα ο Μάκης και θα πει ότι οι σταλινικοί αποφυλάκισαν τον εγκληματία Φλώρο της Energa και ότι εκεί μας έφτασε ο νόμος Παρασκευόπουλου.  

*** Ο Τσίπρας έπρεπε στην Ιθάκη να πει: «συγνώμη που τελειώσαμε τα μνημόνια, τώρα όλοι μαζί ενωμένοι πρέπει να φέρουμε τον άριστο Κυριάκο Μητσοτάκη, να απαγορευτεί η ελαττωματική αριστερά και να μπούμε όλοι φυλακή». Αλλά προτίμησε να διχάσει.

*** Αλλά, όχι. Θέλουν να αυξήσουν τον κατώτατο μισθό. Να ξανασπείρουν το μίσος δηλαδή, να ξαναδιχάσουν.

*** Να φύγουν, να ξαναγίνουμε κανονική χώρα. Να παίζουν οι ειδήσεις μόνο τον ιό του Δυτικού Νείλου, να αγοράσει το Υπουργείο Υγείας 145 εκατομμύρια εμβόλια και να βγάλει το ΚΕΕΛΠΝΟ διαφημιστικές καμπάνιες. Να κινηθεί η αγορά.  

*** O Μπογδάνος έπαθε Τζήμερο. Σε λίγο θα σκίζει αφίσες του ΠΑΜΕ και θα αρχίσει να πέφτει πάνω σε ΚΚΕδες… ότι και καλά τον δέρνουν.

*** Αριστείδης Φλώρος: Ήταν ΑμΕΑ αλλά δε μιζέριασε. Δεν περίμενε τα επιδόματα για να γίνει οκνηρός. Καινοτόμησε και ίδρυσε την Energa.

*** Αν ρωτήσεις τον Φλώρο, θα σου πει ότι ζούμε σε Σοβιετία, με σταλινικό – μαδουρικό καθεστώς και κυβέρνηση με ελαττωματικές ιδέες που ευθύνονται για την χρεοκοπία της χώρας.

*** Αιφνιδιαστική επίσκεψη Μητσοτάκη στο Μάτι. Δηλαδή χωρίς ελικόπτερα καναλιών, μόνο με τις κάμερες.

*** Στο μεταξύ, τα ΜΜΕ κυνηγάνε μόνο τον Κυριάκο. Πότε με τις κάμερες στις απροειδοποίητες αιφνιδιαστικές επισκέψεις του στα καμμένα, πότε με τα ελικόπτερα να τον μεταφέρουν από Χανιά στη βίλα του καναλάρχη στο Πόρτο Χέλι.

*** Η συζήτηση για την “αριστεία” των Παπαδήμου, Στουρνάρα, Χαρδούβελη και λοιπόν τεχνοκρατών, αφορά κυρίως την επιβολή του ΤΙΝΑ (there is no alternative) της ΕΕ: Παιδιά, μία είναι η πολιτική, οι εκλογές δεν αλλάζουν τίποτα, καλό είναι να την εφαρμόζουν άριστοι, δηλαδή εκείνοι που βρίσκονται απέναντι στις ελαττωματικές ιδεολογίες. Η αντίθετη άποψη είναι ιδεοληψίες και η όποια αντίρρηση είναι αριστεροφασιστική φίμωση.    

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…