Ετοιμάζονται να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες

Έτοιμοι να προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις από την επόμενη Δευτέρα είναι οι αγρότες. Πλέον τα πράγματα με την κυβέρνηση φτάνουν στα…

trakter 0

Έτοιμοι να προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις από την επόμενη Δευτέρα είναι οι αγρότες. Πλέον τα πράγματα με την κυβέρνηση φτάνουν στα άκρα. Οι απαντήσεις που τούς έδωσε στην κατ’ ιδίαν συνάντηση ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Αθανάσιος Τσαυτάρης δεν τους ικανοποίησε.

«Δεν θα καθίσουμε με σταυρωμένα τα χέρια. Αύριο αποφασίζουμε να στηθούν μπλόκα από τη Δευτέρα παντού», δήλωσε ο Βαγγέλης Μπούτας εκ μέρους της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας, προσθέτοντας ότι «η φορολόγηση σε συνδυασμό με τα χαράτσια, την αύξηση του ΦΠΑ, την αύξηση του κόστους παραγωγής και τις χαμηλές τιμές παραγωγού, δημιουργούν ένα εκρηκτικό μίγμα» για τον αγροτικό κόσμο.

Από την πλευρά του ο Κώστας Τζέλλας του Αγροτικού Συλλόγου Παλαμά, «η απάντηση που πήραμε είναι υποσχέσεις και πάλι. Είμαστε αποφασισμένοι να μην παραδώσουμε αμαχητί τα χωράφια μας».

Οι αγρότες έθεσαν στον υπουργό ένα σωρό αιτήματα. Όπως για παράδειγμα ζητήματα που έχουν να κάνουν με θέματα φορολογήσης όσο και μείωσης του κόστους παραγωγής.

 

Σέρες: Καταγγελία για βιασμό 14χρονης από τον πατριό της – Από την ηλικία των 7 ετών

βια ενδο

Σέρες: Καταγγελία για βιασμό 14χρονης από τον πατριό της – Από την ηλικία των 7 ετών

Η 14χρονη με την μητέρα της πήγαν στην Αστυνομία για να καταγγείλουν περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας…