Η ιστορία του Μεξικανού οπαδού που προκαλεί παγκόσμια συγκίνηση (video)

Η ιστορία ενός Μεξικανού που ταξίδεψε μέχρι τη Ρωσία για να παρακολουθήσει τα παιχνίδια της εθνικής του ομάδας στο παγκόσμιο κύπελλο κάνει τον γύρο του διαδικτύπου και προκαλεί ρίγη συγκίνησης.

5b361b5b1dc524f3258b4692

Ο Γκιλμπέρτο Μαρτίνες σχεδίαζε εδώ και καιρό το ταξίδι στη Ρωσία για το μουντιάλ, το οποίο θα πήγαινε να παρακολουθήσει μαζί με την οικογένειά του. Τη σύζυγό του Βερόνικα και τα δύο μικρά παιδάκια του Ντιέγκο και Μία. Δυστυχώς το βράδυ της 28ης Απριλίου η σύζυγός του και τα δύο μικρά παιδιά του σκοτώθηκαν σε τροχαίο. Συντετριμμένος από το γεγονός, ο Ζιλμπέρτο Μαρτίνες κατέφυγε σε ψυχολόγο ο οποίος τον συμβούλευσε μεταξύ άλλων να πάει στην Ρωσία για να κλείσει αυτή την εκκρεμότητα στη ζωή του και να εκπληρώσει το όνειρο που είχαν οι τέσσερίς τους. 

Ο Μαρτίνες πράγματι ταξίδεψε στη Ρωσία και παρακολούθησε το πρώτο παιχνίδι του Μεξικού απέναντι στην Γερμανία έχοντας μαζί του και τις τέσσερις ταυτότητες (τη δική του, της συζύγου του και των παιδιών του) ως ένδειξη τιμής προς τα αγαπημένα του χάμενα πρόσωπα. Μετά το παιχνίδι ο Μαρτίνες ανάρτησε βίντεο το οποίο σχολίασε ο τερματοφύλακας του Μεξικού Γκιγιέρμο Οτσόα γράφοντας: «αυτό ήταν για την οικογένειά σου». Πέρα από τις τέσσερις κάρτες που έχει πάντα μαζί περασμένες γύρω από το λαιμό του, ο Μαρτίνες φοράει φανέλες είτε του Μεξικού είτε της Αργεντινής που γράφουν στην πλάτη: «Βέρο, Ντιέγκο, Μία, πάντα μαζί μου». 

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…