Ο Πορτοσάλτε βάφτισε "Παραιτηθείτε" το συλλαλητήριο της Κυριακής (εικόνα)

Ο Άρης Πορτοσάλτε ήταν γνωστός μέχρι χθες για τα φιλικά του προς τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη αισθήματα και για τη φιλία που τον συνδέει με τον Άδωνη Γεωργιάδη. Αυτό που δεν γνωρίζαμε είναι πως είναι ικανός να κάνει πλάτες σε κάθε λογής ακροδεξιό ή ακόμη και νεοναζί (βλ. Χρυσή Αυγή) προκειμένου η επιθυμία του για πτώση της κυβέρνησης να γίνει πραγματικότητα.

5a72ffcc1dc5248f368b46b0

Είναι εντυπωσιακό ότι ο διευθυντής του ραδιοφωνικού ΣΚΑΪ καλεί μέσω twitter σε μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο της Κυριακής για τη Μακεδονία, ενώ γνωρίζει πως αυτό διοργανώνεται από ακροδεξιά στοιχεία. Σύμφωνα με το σκεπτικό του, το Μακεδονικό είναι απλώς αφορμή για το συλλαλητήριο της Κυριακής, αφού στην ουσία πρόκειται για αντικυβερνητική συγκέντρωση. Ή τουλάχιστον σ’ αυτό θέλει να ελπίζει ο δημοσιογράφος.

Γράφει χαρακτηριστικά ο Άρης Πορτοσάλτε: «Το Σκοπιανό-Μακεδονικό ως αφορμή για το συλλαλητήριο της Κυριακής στο Σύνταγμα. Η ουσία: Αντικυβερνητικό, έκφραση αγανάκτησης και θυμού για τα μαζεμένα της 3ετίας των Τσιπροκαμμένου! Ο, τι δεν έγινε με τους ‘’Παραιτηθείτε’’…». 

Είναι εμφανές πως ο Πορτοσάλτε δεν έχει κανένα πρόβλημα να στηρίξει κάθε επικίνδυνο και ακραίο προκειμένου να έχει το κόμμα που υποστηρίζει πολιτικό όφελος. Ίσως στο μυαλό του να έχει έρθει η ώρα να εκμεταλλευτεί το νεοφιλελεύθερο μπλοκ που κι ο ίδιος υπηρετεί το «αυγό του φιδιού» που με προσπάθεια επί χρόνια εκκόλαψε.

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…