Newsroom

Newsroom

Τον είδε η γυναίκα του στην τηλεόραση με τη… δεύτερη γυναίκα του

Αυτό που έπαθε η Helen Gundry θα μπορούσε να είναι και σενάριο ταινίας. Η γυναίκα καθόταν με τα παιδιά της στο καναπέ και έβλεπε τηλεόραση και ξαφνικά είδε τον σύζυγο της.

5a58ed9f1dc52499018b4591

Το θέμα δεν είναι ότι ο σύζυγός της βγήκε στη τηλεόραση χωρίς να το γνωρίζει αλλά ότι στο πλάι του ήταν η νόμιμη δεύτερη σύζυγός του.

Όταν αποκαλύφθηκε τελικά η αλήθεια, ο 39χρονος δίγαμος αρνήθηκε αρχικά πως ήταν παντρεμένος και με τις δύο γυναίκες. Στο δικαστήριο που σύρθηκε έπρεπε ωστόσο να πει την αλήθεια, την οποία ήξερε εξάλλου ο δικαστής βλέποντας τα πιστοποιητικά των δύο γάμων πάνω στην έδρα του.

Τον καταδίκασε τελικά να περάσει έξι μήνες πίσω από τα κάγκελα, μια απόφαση που χαροποίησε τη σύζυγό του.

Η Helen παντρεύτηκε τον Daniel το 1998 και χώρισαν το 2010, το 2016 ωστόσο είπαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους. Πού να το ήξερε η Helen πως στο μεσοδιάστημα ο πρώην άντρας της είχε γνωρίσει τη Sue, την οποία έσπευσε να παντρευτεί στις Σεϊχέλες. «Δεν είχαμε πάρει ποτέ διαζύγιο», είπε η Helen στη «Mirror», «είμασταν σε διάσταση μέχρι έναν χρόνο πριν, όταν με έπεισε να τα ξαναβρούμε».

Η «Mirror» μας λέει πάντως πως οι δύο γυναίκες έγιναν φίλες κατά τη διάρκεια της δίκης, περιγράφοντας αμφότερες τον άντρα που μοιράζονταν μέχρι πρόσφατα ως «απολύτως ψυχάκια»…

Τραγωδία με δεκάδες νεκρούς στην Κίνα: Κατέρρευσε τμήμα αυτοκινητοδρόμου (videos)

GMfZiA3WMAAvUty

Τραγωδία με δεκάδες νεκρούς στην Κίνα: Κατέρρευσε τμήμα αυτοκινητοδρόμου (videos)

Για «φυσική γεωλογική καταστροφή», οφειλόμενη στις πρόσφατες «συνεχείς ισχυρές βροχοπτώσεις», κάνει λόγο το δίκτυο CCTV