Ανατριχιαστικό ηχητικό ντοκουμέντο: Όταν ο μεγιστάνας του Χόλιγουντ Harvey Weinstein, παρενοχλούσε με χυδαίο τρόπο νεαρό κορίτσι

Τα πάνω κάτω έχουν έρθει στο Χόλιγουντ μετά το αποκαλυπτικό δημοσίευμα των New York Times για τις χυδαίες σεξουαλικές παρενοχλήσεις σε νεαρά κορίτσια εδώ και τριάντα χρόνια του μεγιστάνα των ταινιών, Harvey Weinstein.

59df49b81dc52451728b460a

Μια γνωστή ηθοποιός μετά την άλλη βγαίνουν τις τελευταίες ημέρα και δηλώνουν ότι κάποια στιγμή στις αρχές της καριέρας τους έπεσαν θύματα του Weinstein. Ο 65χρονος αμερικανός, συνιδρυτής του κινηματογραφικού κολοσσού Miramax, σύμφωνα με τους New York Times επί τριάντα και πλέον χρόνια προσπαθούσε να παραπλανήσει σεξουαλικά νεαρές ηθοποιούς και όχι μόνο.

Όπως αναφέρουν, με αισχρό τρόπο ακόμα και με απειλές ότι θα τις καταστρέψει Weinstein προσπαθούσε να τις πείσει ή να τις αναγκάσει να του κάνουν μασάζ στο μπάνιο, στοματικό έρωτα και σεξ.

Ο πολυεκατομμυριούχος Weinstein, ο οποίος ήταν από εκείνους που δημιούργησε τον κινηματογραφικό κολοσσό Miramax, αποπέμφθηκε από το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας του μετά το σάλο.

Οι New York Times αποκάλυψαν μεταξύ άλλων οκτώ περιπτώσεις εξωδικαστικών συμβιβασμών με ηθοποιούς που τον κατηγορούσαν για σεξουαλική παρενόχληση.

Με ένα πραγματικά σοκαριστικό ηχητικό ντοκούμεντο, ο New Yorker μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα αποκαλύπτει τον χυδαίο τρόπο με τον οποίο ο Weinstein παρενόχλησε ένα νεαρό κορίτσι.

Ακούστε το:

Μετέωρα: Συγκίνηση από αναρριχητές που αναφωνούν τα ονόματα των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών στο δυστύχημα των Τεμπών (video)

anarixites

Μετέωρα: Συγκίνηση από αναρριχητές που αναφωνούν τα ονόματα των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών στο δυστύχημα των Τεμπών (video)

Κατά την αναβίωση του εθίμου στον Άϊ Γιώργη τον Μαντηλά