Newsroom

Newsroom

Αλ. Τσίπρας: "Δεν ξέρω αν η Μέρκελ θα λυπηθεί το Σαμαρά, ξέρω όμως ότι είναι αξιοθρήνητος"

Σφοδρότατη επίθεση κατά του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, με αφορμή τη συνάντηση του πρωθυπουργού…

Σφοδρότατη επίθεση κατά του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, με αφορμή τη συνάντηση του πρωθυπουργού με τη γερμανίδα καγκελάριο.

«Δεν ξέρω αν η κ. Μέρκελ θα λυπηθεί τον κ. Σαμαρά, ξέρω όμως ότι είναι αξιοθρήνητος» δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας και συμπλήρωσε ότι ο πρωθυπουργός θα παρακαλέσει την Ανγκελα Μέρκελ να τον λυπηθεί μέχρι τις ευρωεκλογές. Δεν υπάρχει καμία διαπραγμάτευση».

Ο κ. Τσίπρας όμως απάντησε και στις κατηγορίες του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη. «Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης. Αυτοί που διέλυσαν την κοινωνία κάνουν αντιπερισπασμό ρίχνοντας λάσπη στον ανεμιστήρα, επειδή εμείς θέλουμε ο κόσμος να έχει πρόσβαση στο φθηνό και ποιοτικό φάρμακο. Αυτοί θα γράψουν το όνομά τους στην ιστορία με τα μελανότερα χρώματα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε παράλληλα τη στήριξή του στους γιατρούς, υπογραμμίζοντας ότι ο αγώνας τους είναι συνυφασμένος με τον αγώνα για την ακύρωση του μνημονίου.

Άγρια καταστολή στα αμερικανικά πανεπιστήμια σε βάρος των διαδηλωτών υπέρ της Παλαιστίνης

AP24123016129693

Άγρια καταστολή στα αμερικανικά πανεπιστήμια σε βάρος των διαδηλωτών υπέρ της Παλαιστίνης

Εκατοντάδες συλλήψεις στη Νέα Υόρκη -Η αστυνομία διέλυσε καταυλισμό διαδηλωτών στο πανεπιστήμιο του Τέξας

Τραγωδία με δεκάδες νεκρούς στην Κίνα: Κατέρρευσε τμήμα αυτοκινητοδρόμου (videos)

GMfZiA3WMAAvUty

Τραγωδία με δεκάδες νεκρούς στην Κίνα: Κατέρρευσε τμήμα αυτοκινητοδρόμου (videos)

Για «φυσική γεωλογική καταστροφή», οφειλόμενη στις πρόσφατες «συνεχείς ισχυρές βροχοπτώσεις», κάνει λόγο το δίκτυο CCTV