Newsroom

Newsroom

Αήττητοι οι Νέοι – Νίκησαν και τη Γερμανία

Οι παίκτες του Ηλία Παπαθεοδώρου μπορεί να βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο κόντρα στη Γερμανία, αφού κλήθηκαν να γυρίσουν ένα ματς από το -11 που δεν τους έβγαινε, αλλά με ψυχή και κυρίως με τους Κόνιαρη και Χαραλαμπόπουλο να είναι χάρμα ιδέσθαι επικράτησαν με 86-77.

596d21a91dc5249a518b4587

Χωρίς απώλειες ολοκλήρωσε η Εθνική Νέων μπάσκετ την α’ φάση του Ευρωμπάσκετ U20, αφού κατέβαλε την αντίσταση των Γερμανών στην τελική ευθεία του αποψινού αγώνα στα Χανιά: 86-77, από το 43-54 του 26ου λεπτού.

Η ελληνική ομάδα τερμάτισε αήττητη τους αγώνες του Α’ Ομίλου και έδωσε ραντεβού με το Μαυροβούνιο στη φάση των «16», την Τετάρτη στο Ηράκλειο. (9.15 μ.μ.)

Το 13-0 που πέτυχαν οι διεθνείς μας, με πρωταγωνιστές τους Χαραλαμπόπουλο (18 π.) και Κόνιαρη (17 π.) μετά το 35ο λεπτό (με αφετηρία το 63-65), ήταν αυτό που έκανε τη διαφορά απέναντι στους Γερμανούς, μπροστά στο ενθουσιώδες κοινό στο κλειστό της Κλαδισού. Στο πρώτο ημίχρονο, το σκορ ήταν 37-38. Διακρίθηκαν επίσης οι Δίπλαρος (15 π.), Μουράτος (9 π.), Λούντζης (9 π.).

Δυναμική διαδήλωση στο Σύνταγμα για την Γάζα που έπνιξαν με χημικά (video)

παλαι συνταγμα

Δυναμική διαδήλωση στο Σύνταγμα για την Γάζα που έπνιξαν με χημικά (video)

Εκατοντάδες άνθρωποι από φιλο-παλαιστινιακές οργανώσεις, αλληλέγγυοι, συμμετείχαν στη δυναμική συγκέντρωση διαμαρτυρίας για όσα τραγικά συμβαίνουν…

H πρώτη δήλωση του Πάρι Καρβουνόπουλου μετά το εγκεφαλικό: Μου έδωσε αναβολή ο Θεός

karvounopoulos

H πρώτη δήλωση του Πάρι Καρβουνόπουλου μετά το εγκεφαλικό: Μου έδωσε αναβολή ο Θεός

Συγκλονιστική ανάρτηση από τον δημοσιογράφο Πάρι Καρβουνόπουλο, μετά την περιπέτεια υγείας του και το εγκεφαλικό.