Newsroom

Newsroom

Τι καιρό θα κάνει το τριήμερο της πρωτομαγιάς

Σε υψηλά για την εποχή επίπεδα θα κυμανθεί η θερμοκρασία τις επόμενες μέρες και μέχρι την Πρωτομαγιά, φτάνοντας τοπικά ακόμα και τους 27 βαθμούς Κελσίου. Δεν θα λείψουν πάντως οι τοπικές βροχές και καταιγίδες, ιδίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

59006af91dc524c0498b4660

Αναλυτικά, σύμφωνα με την ΕΜΥ:

Παρασκευή 28 Απριλίου

Αναμένονται αραιές νεφώσεις που το απόγευμα βαθμιαία στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια θα πυκνώσουν και είναι πιθανό να εκδηλωθούν σποραδικές βροχές στα βόρεια. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 και στα νοτιοανατολικά, βορειοδυτικοί πρόσκαιρα τοπικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μέχρι και 27 βαθμούς στα ηπειρωτικά, σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.

Σάββατο 29 Απριλίου

Αναμένονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές με πιθανότητα μεμονωμένων όμβρων στα ηπειρωτικά κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Ιόνιο πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ που το βράδυ στα βορειοδυτικά θα στραφούν σε βορείους βορειοανατολικούς 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Κυριακή 30 Απριλίου

Αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση από τα βόρεια.

Δευτέρα 1η Μαΐου

Αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ηπειρωτικά με τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες στα βόρεια κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Είναι προϊόν φωτομοντάζ; Νέος σάλος με το πρώτο επίσημο πορτραίτο του πριγκιπικού ζεύγους της Δανίας

dania prigkipes

Είναι προϊόν φωτομοντάζ; Νέος σάλος με το πρώτο επίσημο πορτραίτο του πριγκιπικού ζεύγους της Δανίας

Συγκεκριμένα, πολλοί χρήστες των κοινωνικών δικτύων σχολίασαν εντόνως ότι το πορτραίτο είναι προϊόν είτε φωτομοντάζ,…

Αυτή είναι η ιδανική διάρκεια για μια ταινία – «Λάθος» οι μεγάλες παραγωγές του Χόλυγουντ

pexels tima miroshnichenko 7991326

Αυτή είναι η ιδανική διάρκεια για μια ταινία – «Λάθος» οι μεγάλες παραγωγές του Χόλυγουντ

Μια νέα έρευνα απάντησε στο ερώτημα για το ποια είναι η ιδανική διάρκεια για μια…