Newsroom

Newsroom

Το SPD κατηγορεί τον Σόιμπλε για κατασκοπία…

Ο υποικ της Γερμανίας φέρεται ότι συγκάλυψε υπόθεση κατασκοπίας φορολογικών αρχών της Β. Ρηνανίας-Βεστφαλίας από την Ελβετία

590ed9b91dc524b0448b456a

Ο Αχιμ Πόστ, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος της Γερμανίας (SPD) του κρατιδίου της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας, σε συντέντευξή του στη Neue Westfälische Zeitung, η οποία θα δημοσιευθεί αύριο, κατηγορεί τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ότι ”κουκούλωσε” την υπόθεση κατασκοπίας σε βάρος των φορολογικών αρχών της Βόρειας Ρηνανίας – Βεστφαλίας από την Ελβετία.

«Είναι προφανές ότι ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε συγκάλυψε αυτήν την απίστευτη υπόθεση κατασκοπίας των φορολογικών αρχών της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας. Όταν η Β. Ρηνανία-Βεστφαλία άρχισε να αγοράζει CD με τα στοιχεία (Γερμανών φοροφυγάδων) στην Ελβετία ένας ήταν εντελώς αντίθετος, ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. 

Όταν αποκαλύφθηκε ότι πληροφοριοδότες και κατάσκοποι είχαν τοποθετηθεί στις φορολογικές αρχές της Β. Ρηνανίας-Βεστφαλίας, σιώπησε ένας, ο Βόλφκγανγκ Σόιμπλε», πρόσθεσε ο Άχιμ Ποστ, ο οποίος προανήγγειλε ότι το κόμμα του θα ζητήσει εξηγήσεις από τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών τόσο στο ομοσπονδιακό Κοινοβούλιο (Bundestag), όσο και στις αρμόδιες επιτροπές του.

Παρέμβαση Ρουβίκωνα για την Παλαιστίνη στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

ισν

Παρέμβαση Ρουβίκωνα για την Παλαιστίνη στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Η οργάνωση ανάρτησε σημαίες της Παλαιστίνης στο κτίριο όπου Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί διεθνές συνέδριο για…