Newsroom

Newsroom

Την ενοχή του "δράκου του Αμαρουσίου" ζητάει η Εισαγγελέας

Την ενοχή του 29χρονου αποκαλούμενου ως ο «δράκος του Αμαρουσίου», ζήτησε η εισαγγελέας της έδρας

58da30ce1dc52491388b45af 1

Ο κατηγορούμενος στην απολογία του ισχυρίστηκε: «Άκουγα φωνές που μου έλεγαν, χουφτωσέ την, θωπευσέ την. Ήμουν άρρωστος. Στα πρόσωπα των γυναικών αυτών έβλεπα την Τζωρτζέτα, που με είχε ταπεινώσει, απορρίψει και πληγώσει. Θέλω να πω σήμερα σε όλες αυτές τις γυναίκες ότι, δεν ήθελα να τις βιάσω, ούτε να τις σκοτώσω, ήθελα μόνο να τις ταπεινώσω. Ήθελα να τις ντροπιάσω».

Η εισαγγελέας της έδρας, στην αγόρευσή της, ζήτησε την ενοχή του κατηγορουμένου, σύμφωνα με το κατηγορητήριο και συγκεκριμένα για τις πράξεις της απόπειρας βιασμού κατά συρροή και της παράνομης κατοχής όπλου. «Αν ήθελε να μειώσει τα θύματα θα έκανε άλλες πράξεις. Δρούσε μεθοδευμένα. Άκουγε φωνές που του έλεγαν χουφτωσέ την φτύσ’ την. Όμως αυτός δεν επέλεγε την ηπιότερη πράξη αλλά τις θωπεύε. Οι επιθέσεις γίνονταν σε υπόγειες διαβάσεις που δεν ήταν πολυσύχναστες. Δεν ήταν τυχαία και η επιλογή της ώρας. Δεν προκύπτει ότι είναι ψυχωσικός», είπε η εισαγγελική λειτουργός.

Στέφανος Κασσελάκης: Στείλτε μήνυμα στη κυβέρνηση – στις 9 Ιουνίου η Ελλάδα θα μείνει έκθαμβη

κασε περιοδεια 1

Στέφανος Κασσελάκης: Στείλτε μήνυμα στη κυβέρνηση – στις 9 Ιουνίου η Ελλάδα θα μείνει έκθαμβη

Ο κ. Κασσελάκης πραγματοποίησε περιοδεία στην Ηλιούπολη και απευθύνθηκε στους συγκεντρωμένους ασκώντας κριτική στην κυβέρνηση